Ha éjszaka ki kellett mennem pisilni attól még a reggeli pisi jó lesz tesztelni?
igen! én délután csináltam mind a 4-et és mind pozitív. ha terhes vagy, akkor mindegy mikor csinálod, csak a reggeliben több a felgyülemlett HCG hormon. Sok sikert! majd írdd meg ide, hogy mi lett.
4 hónapos kisfiú anyukája
honnan tudja az utolsó válaszoló, hogy nem késik-e a kérdezőnek már a menszesze?? ha ezt kérdezi lehet már késik.
minek kell lepontozni a másikat?
2. voltam
A második, egyben előttem utoljára hozzászólónak (aki nem túl figyelmes, ezzel szemben úgy tűnik, hogy eléggé indulatos) idézni szeretnék a korábbi hozzászólásomból: "Nem tudom, hogy hányadik napon vagy..."
Ez nemes egyszerűséggel annyit jelent, hogy nem tudom, hányadik napon van, nem tudom, hogy kimaradt-e már a mensije, nem tudom, hogy mikor tesztelt, egy szóval sem írtam, hogy tisztában vagyok vele.
Azt sem tudom, hogy ki és miért pontozta le az első hozzászólásodat, hogy őszinte legyek nem is érdekel, én csak azért léptem be ide, hogy egy egyszerű kérdésre egyszerű választ adjak.
A második hozzászólásodat már én fogom lepontozni, mert nem hasznos, köze sincs a témához, ahogyan az én jelenlegimnek sem, sem neked, sem nekem nem kellene offolnunk.
További szép napot és több nyugalmat!
köszi a kioktatást és hidd el, hogy én nagyon is nyugodt vagyok......
nyugodtan pontozz le! de hagyjuk már ezt.
neked is szép napot kedves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!