Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhesseg negativ teszt ellenere?

Terhesseg negativ teszt ellenere?

Figyelt kérdés
A parommal a ciklusom 7.napjam voltam egyutt megszakitasos modszerre.Utanna volt h gorcsoltem igy ra 2hetre teszteltem negativat.Utanna meg is jott (gondoltam h biztos a menstruacio elojelei voltak).A menstruacios verzesem 4napot tartott,ra 3 napra ujra elkezdodtek a gorcsok es enyhe rosszulletek.Az egyuttlet utanni 4. heten ujra teszteltem es negativ lett ez is.Most meg lenne 1 het a kovetkezo ciklusig es megint elkezdodtek ezek a tunetek.Nyaralni vagyok,nogyogyaszhos most keves eselyem vn eljutni.
2016. aug. 4. 10:29
 1/4 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem nem vagy terhes, de ha haza érsz keress fel egy orvost, lehet gyulladás vagy bármi más, de terhesség nem valószínű.
2016. aug. 4. 10:34
 2/4 anonim ***** válasza:

A terhességet teljesen kizárhatod, négy hét után már kimutatná a teszt, és a vérzésed is megjött. Ezek már külön-külön is biztos jelei annak, hogy nem vagy az.

Egy felfázást vagy fertőzést esélyesebbnek tartok. Egyéb tünetek nincsenek?

2016. aug. 4. 10:40
 3/4 anonim ***** válasza:
Valami fincsi gyulladás lesz az..baba tuti nem a leírtak alapján.Mielőbb keresd majd fel a dokidat,nehogy nagyobb legyen a baj.
2016. aug. 4. 12:29
 4/4 anonim ***** válasza:
Furcsa kérdés lehet, de nincs IBS-ed esetleg? Nekem is sokat görcsölt a hasam több dolog miatt, állandóan azt hittem terhes vagyok mert a vérzésem is gyengébb manapság. Aztán rajottem, hogy pszichés a dolog,a stressz stb alhasi szorìtás/görcskent jelentkezik, tehát Ibs. Tudom más a mensis görcs mint ez, de sose tudni!
2016. aug. 4. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!