Van még remény?
Figyelt kérdés
Sziasztok!!
Egy kis bátorítás kellene,bár félek késő.22.-én volt inszeminációm,nagyon fájtak a melleim tegnapig,de egyre kevésbé.Még érzékeny egy kicsikét.7.-re nem várnám a mensim,de félő az készül hozzám és nem a babuci.Olyan érzésem van most mint ha pici apró buborékok pukkannának szét a hasamban.Érdekes,vajon mi lehet ez,szerintem nem lettem állapotos :(((( Még van egy hetem,de a mellemnek kéne fájnia akkor,ha baba van a dologban...
2008. szept. 29. 22:15
1/8 anonim válasza:
Mérjél reggel egy hőt! Ha 36, 8 fölötti akkor van baba ha 36,4 körüli akkor nincs. Bár én még várnék ezzel, mondjuk péntekig.
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod!!Megmérem ,akár minden nap :)))
2008. szept. 29. 22:20
3/8 anonim válasza:
Nem akarok ünneprontó lenni, de ennyivel a mensi előtt még magas lesz a hőd. Mensi előtt 1-2 nappal szokott leesni. Még akkor is leeshet ha most 37. Kívánom neked hogy sikerüljön, de a hő miatt ne éld bele magad, az még nem mérvadó.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod!Sajnos nem tudom bele élni magam,nem is merem...Régóta várok,majd eljön az én időm is...
2008. szept. 29. 22:32
5/8 anonim válasza:
Szia! Mondjuk ez a pici apró buborékos dolog bíztatóan hangzik :-)))
6/8 anonim válasza:
ha késik akár 1 napot is akkor már örülhetsz
7/8 anonim válasza:
Szia!Nem feltétlenül kell fájnia a mellednek.Nem mindenki érzi meg a tüneteket.Én nagyon szurkolok Nektek!Az is lehet,hogy felkészült a mensire,de átalakult.Persze ez nem biztatás...de meglehet!
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Nagyon kedvesek vagytok.Még várok türelemmel...Ma mértem lázat,de csak 36,7 volt,és egy nagyon pici mozgás után.Megnézem azért minden nap,persze mozgás nélkül :).Amúgy nekem sosem jött be ez a hőmérős dolog,egyszer fél évig mértem magam és olyan össze vissza volt,hogy azt el sem tudjátok képzelni... :)
2008. szept. 30. 07:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!