A barátnőmmel szeretkezés közben elszakadt az óvszer, és egy pár napja hányingerrel, émelygéssel küszködik. Lehetséges, hogy terhes?
Legkorábban két héttel az aktus után mutat reális eredményt.
Mikor kell megjönnie a vérzésének? Amíg nem késik, kár előre izgulni.
Mit szed pontosan?
Nekem is endometriózis tüneteinek enyhítésére írt fel doki fogamzásgátlót, de ettől még a terhességtől is véd.
Hányás úgy igazán a 7. hét környékén kezdődik. Lehet, hogy csak vírus, vagy maga az idegeskedés a hányás oka.
Ha nagyon idegesek vagytok, akkor az aktus után két héttel vegyetek tesztet. Ennyit megér, hogy megnyugodjatok.
Cypromix nevű gyógyszert szed. Nagyon izgulunk, mert sajnos most nagyon rossz időpontban jönne a baba. Nem tudom, hogy esetleg az közrejátszik-e, hogy 25-én vasárnap este repültünk, utána másnap reggel volt rosszul, 1-jén repültünk haza, és tegnap este jött ki rajta ugyanez a hányás-émelygés. A repülés kavarhatta így fel?
Elvileg hétvégén kellene még csak megjönnie a vérzésének, de már nagyon idegesek vagyunk :D
A Cypromix mellett akkor se lehet gond, ha kiszakad a gumi.
Vagy tényleg a repülés miatt, vagy evett valamit, ami nem volt friss.
Ettől még el lehet lőni egy tesztet, ha jól számolom 12-13 nap telt el. Megnyugszik, és legalább az idegeskedés miatt nem fog késni. ;)
Az után vettük észre, hogy lyukas a gumi, miután már végeztünk mindketten és kihúztam...
A többi kommentelőnek köszönöm a válaszokat! :)
Cypromix mellett szinte eselytelen, hogy teherbeessen.
Annak magasabb a hormontartalma, mint a sima gyogyszernek.
Nekem rendszertelen menstraucio miatt irtak fel, mint fogamzasgatlot, amj helyrehozza a ciklusomat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!