Lehetek terhes ettől?
18/L
Barátommal szeretkeztünk óvszerrel lovagló pózban és miután elment rajta maradtam egy ideig. Az óvszerből kifolyt spermától lehetek terhes? Rajta ültem, így juthatott a spermájából a hüvelyem alsó részébe? Lehetek ettől terhes? Akkor vettük észre, hogy kifolyt az óvszerből a sperma, mikor már szálltam le róla.
Értelmes válaszokat légyszíves!
Tudod, az óvszer akkor véd megfelelően, ha betartják a használati utasítást az emberek. Ebben pedig az áll, hogy a férfi orgazmusa után közvetlenül, még merev állapotban, az óvszer végét leszorítva húzza ki a hüvelyből a péniszt, gumival együtt. Ha nem így tettetek, akkor a védelem már nem az, mint rendeltetés szerű használat esetén.
Hogy ez pontosan mit is jelent?
Az óvszeres védekezés pearl indexe megfelelő védekezés esetén 2-es, nem megfelelő használat mellett lehet akár 12-es is.
Forrás: [link]
Egyrészt a 3. válasz megfogalmazása borzasztó pontatlan, másrészt nincs esélytelen nap egy női ciklus során, főleg, ha azt is figyelembe vesszük, hogy a spermiumok életképessége elérheti az 5 napot is, a beaágyazódás folyamata pedig további 5-6 nap. Így teljesen mindegy, hogy épp megvolt-e vagy sem, ha feljutott spermium, akkor esély van a teherbeesésre.
Az pedig, hogy feljutott-e vagy sem, lutri. Ahogy a számok is mutatják, nem lett 30-50-70 a pearl index, csak 2-ről 12-re nőtt. Tehát nagyobb az esély, mintha korrektül használtátok volna (akkor is meg lenne az esélye, csak kevesebb). Hogy nálatok ez a szám túl sok-e kockázatnak, vagy még belefér, neked kell eldöntened. Hogy mi lesz a jövőben, mi nem tudhatjuk és te sem. Biztos válaszok nincsenek, csak esélyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!