Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 10napja kesik, teszt negativ,...

B.Loretta kérdése:

10napja kesik, teszt negativ, lehet meg baba?

Figyelt kérdés
Nemvart elott 2nappal barnaztam,es mar 10napja nemjott meg.Csinaltam tesztet es a a teszt negativ lett...hasam gorcsol olyan mintha megakarna jonni de megse...volt mar vki hasonlo helyzetbe akinek baba lett belole?
2016. aug. 3. 09:40
 1/6 anonim ***** válasza:
42%
Szia!Nekem egyszer volt,hogy16nap keses utan lett pozotiv a tesztem!De sajnos elveteltem kesobb.Most 1hete kesik,ma teszteltem elosszor de negativ lett a teszt eredmenye!
2016. aug. 3. 09:51
 2/6 A kérdező kommentje:

Enis ma teszteltem,igaz nem elso pisibol,nemtudom mennyire szamitana ez mar 10nap keses utan.

De mar tesztet se igen merek csinalni nem akarok ujra es ujra csalodni :(

2016. aug. 3. 10:10
 3/6 anonim ***** válasza:
61%

szerintem menj el dokihoz, vagy kérj egy HCG vérvételt magán laborba... 2-3 ezer forint és még délután megküldik emailben az eredményt.

[link]

És akkor nem kell tovább görcsölj ezen !

Bármi is az eredmény, ha nem jön megm mindenképp doki !

Lehet hogy a vizeletedben nem választódik ki a HCG. vagy volt egy spontán peteérésed ciklusod végén... és akkor volt pont egy együttléted sikeres....

sok sikert

2016. aug. 3. 10:14
 4/6 A kérdező kommentje:
Koszonom.meg varok par napot tesztelek meg egyett es ha negativ akk elmegyek dokihoz
2016. aug. 3. 10:32
 5/6 anonim ***** válasza:
75%
Amig nem jön meg addig van remény. Nekem 38 napi késésnél lett pozitív. De ha sokat késik menj dokihoz mert lehet hormonális probléma
2016. aug. 3. 10:49
 6/6 A kérdező kommentje:
Elkezdtem szedni egy terhesvitamint es azota rendesen mindig megjott mikor megkellett neki jonnie sot volt h 3nappal elobb jott meg,de olyan h kesett vna olyan nem volt...ezer nem is ertem h negativ a teszt :/
2016. aug. 3. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!