Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hasszurkám meg megjön érzésem...

Hasszurkám meg megjön érzésem van már 1hete (4-re nem várom). Szinte mindenen el tudom bőni magam, és fáradékony vagyok, ingerült, hőhullám. A 36,7 reggeli hő kevés vagy lehet baba? Ja a melleim egyáltalán nem érzékenyek.

Figyelt kérdés
2008. szept. 29. 20:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
szió! Korán teszteltél, ezért negatív! Mondjuk én is ennyivel előtte teszteltem, és nagyon halványka volt. De mivel nem termel mindenki szervezete egyformán hcg-t valakinek csak a napján, van akinek még később mutatja ki a teszt! Szerintem most már csak 4-én tesztelj, reggel!! Addig is nyugi!! Akármilyen nehéz!!Drukkolok neked tovább4 Az első válaszoló
2008. szept. 30. 16:55
 12/16 anonim ***** válasza:
Na mizujs veled? Én voltam, aki hasonló cipőben járok mint te. Nekem se alakulnak valami jól a dolgaim, szinte az össze tünetemen kívül már csak a hasfeszítést érzem, meg van egy kis folyásom, de szerintem ennyi mindig is szokott lenni. Még 3 nap a nem vártig, de van egy olyan érzésem, hogy meg fog jönni, derekam is úgy fáj, mint előtte szokott, meg olyan érzésem is van. Hát majd kiderül , veled mi lett, megjött? Vagy még mindig nem? Teszteltél azóta?
2008. okt. 2. 22:20
 13/16 anonim ***** válasza:
Én vagyok az előző, sajnos nekem is neg. lett a tesztem , de én kórházban csináltattam, úgyhogy az már biztos , hogy nem baba van. Sajnálom, de próbálkozunk tovább. Majd írj, hogy veled mi lett.
2008. okt. 3. 14:28
 14/16 anonim ***** válasza:

A kórházi teszt sem biztos, hogy pontosabb, mint az otthoni. Kivéve, ha vérteszt volt, mert ugye az a vérben lévő hcg-t mutatja ki, és hamarabb, mint a vizeletes teszt. Volt akinek az otthoni pozitív volt, a dokié negatív, és volt baba!!!

Ha mensi előtt még nem pozitív a teszt, nem szabad csüggedni, van akinek a hcg-je lassabban termelődik, és csak az elmaradt mensi után lesz pozitív a teszt, sőt van ismerősöm, akinek nem is volt egy tesztje sem lett pozitív, de uh-n már ott volt a baba! pedig ugyebár az az, amin később látni! Várjatok még!

2008. okt. 4. 13:15
 15/16 anonim ***** válasza:
Köszi a bíztatást, még van 4 -5 napom a nem vártig és minden tünetem megvan, kivéve a kórházi neg. tesztet, most már a hőm is jobb, ment felfele 0,2 tizedet. Egyébként vizelet tesz volt, a mensi előtt 6 nappal csináltattam, akkor szerinted az még nem biztos? Júj, de jó lenne.
2008. okt. 5. 14:03
 16/16 anonim ***** válasza:

Szia! Mi újság? Teszteltél már újra?

Írj! Szorítok!

2008. okt. 5. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!