Hasszurkám meg megjön érzésem van már 1hete (4-re nem várom). Szinte mindenen el tudom bőni magam, és fáradékony vagyok, ingerült, hőhullám. A 36,7 reggeli hő kevés vagy lehet baba? Ja a melleim egyáltalán nem érzékenyek.
Szia!Én hasonlóképen vagyok, mint te, tetem fel egy olyan kérdést, hogy terhes lehetek, vagy csak valami betegség lapang bennem? Nézd meg, miket írtam le, majdnem egyformák a tünetek. Nekem is vannak hőhullámaim, fáradékony vagyok, essténként meg egyenesen rosszul vagyok, hányingerem van, napról napra erősebb. Ha betegség lenne, akkor nem lapangna bennem már 4 napja, már csak eljutottam volna valamilyen betegséghez, nem?
De nem, minden nap ugyanaz, én 5-re nem várom, és szerintem lehet, hogy tesztelek egyet holnap, ha neg., akor meg hétvégén, vagy hétfőn. Végülis veszíteni nem vesztek, mert ha nem vagyok terhes, akor egy alapos kivizsgáláson kell részt venne, mert ezek a tünetek nem normálisak, és remélem ennyi mindent nem csak bebeszélek. Írd meg légyszi, hogy veled mizu?
Szia! Na csináltál tesztet? Én is hasonlókat tapasztalok és vasárnapra nem várnám! Mindenképp írd meg hogy mi lett!
Szorítok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!