Mar 46. napja nem jon meg, de negativ a teszt. Ez meg lehet terhesseg vagy csak kimaradt egy menzesz?
Figyelt kérdés
Mar lassan egy hete szurkal a hasam es megse jon meg. Semmi mas jele nincs.
Viszont ketszer is negativaz teszteltem. Most ez meg lehet terhesseg, vagy teljesen kizart igy.
Tavaly nyaron volt hogy egyszer kimaradt a menzeszem. Meg alapbol 35. napra jon meg.
Mi a velemenyetek?
2016. júl. 31. 13:39
1/3 anonim válasza:
Nem tudom, én elmennék nődokihoz. Viszont egy barátnőm mindhárom terhességénél még 6 hetesen sem tesztelt pozitívat, már rég látták a szívműködést, amikor simán negatív volt a teszt.
2/3 anonim válasza:
Igaz nekem 38 napi késésnél lett pozitív. De barátnőmnek se mutatott semmit a teszt közben meg késett neki a menzije pedig neki napra pontos a ciklusa.. Elment a dokihoz és 10 hetes terhességet állapított meg a doki... Szóval ha nincs hormonális probléma akkor simán lehet még baba. Drukkolok
3/3 A kérdező kommentje:
Ma delutan bevasarlas kozben megjott. 😂
Nem terveztunk most babat, de mivel nem vedekezunk, csak megszakitassal szeretkezunk meg van beszelve, hogy ha jon, akkor jon, abortuszrol szo sem eshet. Anyagi hatter adott, csak eleg hektikus az eletunk.
Azert jobb ugy egyetemre jarni, hogy nincs meg baba. Pedig amugy szeretnek, meg anyukam is elbabazna mar.
Igazandibol orultem volna neki, ha lenne... na de mindegy. ️
Koszonom azert a valaszokat.
2016. aug. 1. 01:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!