Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhesség ideje alatt mire...

Aqarina kérdése:

Terhesség ideje alatt mire lehet számítani? Leiden mutáció eredménye: alvadási faktor V. Heterozigóta

Figyelt kérdés
Sziasztok! A problémám az, hogy Heterozigóta szerepel a leletemen és az orvos szerint ha babát szeretnék jelezzem a nőgyógyásznak,mert injekció alkalmazása válik szükségessé. Ez rendben is van! Szeretnénk babát,de mikortól kell a szuri? Nekem azért lett ez vizsgálva, mert pár évvel ezelőtt az APC rezisztencia pozitív lett. Ha volt már valaki ilyen helyzetbet pár mondtatban megosztaná velem,hogy mire számíthatok? Mire kell figyelnem még így előtte és a terhesség ideje alatt?

2016. júl. 31. 12:57
 1/5 anonim ***** válasza:
71%

A hematologushoz kell elmenni a lelettel. Nem nőgyógyászhoz, terhességed terhespatologus (vagy hematologiahoz erto nogyogyasz) gondozza majd. Ha akarod, tudok ajanlani. Nekem is ez volt, naponta egy szurit kellett adni a hasamba. Szules utan tovabbi 10 napig szurni kellett. A ferjem adta, volt, hogy eret talalt el, maskor meg izmot, neha semmit. Erdemes hozza venni alkoholt is a patikaban.

Szednem kellett melle Aspirin Protectet. Szuri+gyogyszer pozi teszttol vegig. A szuri mg-jat a testsulyod alapjan allapitja meg a doki.

Most megyek es nem gondolok tobbe arra, hanyszor bogtem egy-egy szuri utan, hogy en ezt nem csinalom tovabb.

2016. júl. 31. 13:07
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Hát jól gondoltam, hogy nem lesz könnyű. Nekem csak a háziorvos tudja és azért mondta, hogy erről mindenképp tájékoztassam a kezelőorvost. Bár az nekem még nincs, mert nem ezen a környéken szeretnék választani. Egyetlen orvos van akinél lehet szülni, de nem értem azt amit mond sajnos :( viszont kitartóan keresem a megfelelő orvost aki nincs túl messze. Veszélyeztetett terhes voltál?
2016. júl. 31. 14:33
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem voltam az, vegig dolgoztam. Kiirtak volna, de tudod csak ilyen ok nelkul, ugy meg nem akartam. Aki ezt is olyan gyonyoruen lepontozza, mint az elozot, az kap egy csokit! Vagy varjunk, nem is kap. Akkor csak egy bunko?!:D
2016. júl. 31. 15:35
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segìtséged! Biztos olyan pontoz le akinek fogalma nincs arról, hogy milyen ez. Szoktam egyébként is figyelni a teszteket( de csak finoman, nem stresszelek rá majd jön amikor szeretne) de ezentúl is figyelmes leszek,hogy idejében legyünk, bármi is válik szükségessé. Mondjuk annak örülnék ha ki is írna majd, nem szeretnék idegenektől a munkám során elkapni semmit. Én hálás vagyok neked és köszönöm, hogy megosztottad az eseted ! Megerősödött bennem, hogy az egyébként sem egyszerű gyermekáldás nálam még bonyolultabb lesz és fel kell készülnöm a tűre. :(
2016. júl. 31. 16:33
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia érdeklödnék azota sikerűlt e a baba?Ugyan ezt állapitották meg nálam is,félek hogy ez áll a sikertelenség háterében?
2017. ápr. 24. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!