Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miert van az, hogy vannak...

Miert van az, hogy vannak akik 1x nem védekeznem, es mar gyerek, es vannak akik hónapokig próbálkoznak vele?

Figyelt kérdés
Gondolom attol függ h mennyire termékeny a no, de ezt meg lehet valahogy allapitani?
2016. júl. 29. 21:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

En azt hiszem a szerencsesebbek koze tartozom.

Ismeroseim szoktak is mondani,hogy ha csak ramneznek En terhes leszek :D

3 gyerekbol 2 "becsuszott" .

Stabil parkapcsolatban elunk,tehat nem felelotnelul szexeltunk.csak az elmult evek alatt ketszer volt olyan,hogy ha gyerek lesz,hat gyerek lesz de nem "szorakozunk" az ovszerrel :D hat mindketszer gyerek lett,pedig parom kivette....es ebbol az egyik a peteeresem elott 4!nappal volt.minden honapban megkinoz a peteeres,igy tuti biztos vagyok benne mikor volt.

Az orvosommal amugy beszelgettunk errol.

Szerinte minnel kesobbre tolja a no a gyerekvallalast annal tovabb tart,tobb a problema.akik hozza ilyen miatt mennek azok mind 30-35 eves kor korul vannak.

A huszoneves nok nagyon kis szazalekanak vannak ilyen problemai.

Pl En most 27 evesen szultem a 3.at.

Mar sokkal rosszabbul viseltem,tobb problema volt a terhesseg alatt,a csaszar kozben.

Ha En vartam volna a 3.al meg par evet LEHET sorra vetelek el, vagy nehezen jon ossze.es ezt egy tapasztalt,idosebb nogyogyasz mondta.

Az,hogy nekunk ilyen konnyen sikerult....biztosan benne van a pakliban,hogy jo emberem van,hogy osszepasszolunk.

A nok szervezete meg nem alt at a modern kor elverasaira,miszerint egy no elobb kariert epitsen aztan szuljon gyereket.ez hosszabb idot vesz igenybe.nem olyan regen meg az volt a termeszetes ha egy no huszonevesen letudta a gyerekeket....

2016. júl. 30. 07:50
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

5 os valaszolo te nagyon nagyon buta vagy. A no csak akkor ru megtermekenyulni ha van peteeres. Az max 1-2 nap. Es a pete 12-24 orat el. Ha nem talalkozik spermaval akkor elhal es nincs esely. Max ha van estra peteeres ami iszonyat ritka. Ulj vissza az iskola padba. Igen csak hianyoztal a biologia orakrol.... De ha akarod linkeled neked bar oldalt errol a temarol es olvasgathatsz.

Kedves kerdezo. Ez murphy torvenye. En 8 eve varok a babara. Korulottem mindenki terhes vagy mar megszult. En meg csak vagyodok a babara mindig. De nem jon....

2016. júl. 30. 08:45
 13/14 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat! Akkor nagyon valószínűtlen hogy valaki 1 védekezés nélküli szextol teherbe essen ugye? Es ebben szamit az, hogy mennyi ideig tartott a szex?
2016. júl. 30. 09:56
 14/14 anonim ***** válasza:
Erre szerintem nincs magyarazat! Az elso nalunk egyetlen alkalombol sikerult,a masodikra 3honapot kellett varni! Pont ket ev lesz a ket gyerek kozott,tehat meg azt se lehet mondani,hogy keson vallaljuk be a masodikat es addigra oregedtem :D
2016. júl. 30. 23:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!