Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Barátomon ültem és meztelen...

Barátomon ültem és meztelen volt de rajtam volt nadrág és bugyi is de be vágott a bugyi és a nadrág. És magához húzott és félek hogy előváladék/spermás lett a nadrágom. Mert ő eléggé fel volt izgulva. és fáj is a mellbimbom. Ugye nem lehetek terhes?

Figyelt kérdés
2016. júl. 28. 12:09
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

Hát ez hatalmas komolyan :D tényleg azért 15 évesen már el kellett volna jutni odáig, hogy tudd hogyan készül a kisbaba te drága.

Bizony rengeteg hasznosabbnàl hasznosabb információra lelhetsz neten. És azt is megtudhatod hogy előzheted meg a terhessèget.(ha ezt eddig még senki nem mondta volna el.) Lehet hogy ennyi idősen meg én sem mindent tudtam ilyen téren, de azt biztosan tudtam (felvilágosítò órákròl!!) Nem tapasztalatból hogy ahhoz hogy baba legyen mit hova kell dugni.

Igaz ma már sajnos természetes 15 évesen szexelni tudatlanul persze. Jó igaz azt nem írtad hogy szexeltèl e már egyáltalán de ha mèg nem akkor előtte okosodj picit és ez tényleg csak jó tanàcs! Ha viszont szexeltetek ez előtt védekezés nélkül akkor abból az alkalomból lehetsz terhes jó ha tudod! A mellbimbód meg több okból is fájhat pl: menstruàlni fogsz, hormonális változások .mivel mèg fejlődik a szervezeted lehet hogy csak novekedik a melled és azért fáj. De remélhetőleg nem terhesség miatt. 25N

2016. júl. 29. 00:41
 32/32 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Amikor írtad a kérdést még nem volt babaváró hitel lehetőség, most már van. Hajrá. Vagy ott a CSOK.

2021. márc. 10. 06:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!