Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Barátomon ültem és meztelen...

Barátomon ültem és meztelen volt de rajtam volt nadrág és bugyi is de be vágott a bugyi és a nadrág. És magához húzott és félek hogy előváladék/spermás lett a nadrágom. Mert ő eléggé fel volt izgulva. és fáj is a mellbimbom. Ugye nem lehetek terhes?

Figyelt kérdés
2016. júl. 28. 12:09
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
39%
Vegyel tesztet, a baratnom is nadragon keresztul lett terhes!
2016. júl. 28. 12:44
 22/32 anonim ***** válasza:
100%
De kiscsillag, ha ennyire aggódsz, akkor miért csinálod? Még csak 15 vagy, ráérnél nagyon. Másfelől ha már csináljátok akkor bizony vannak alapvető dolgok, amikkel tisztában kellene lenni, főleg neked, mert te szívsz nagyot és nem a barátod, ha összejön egy nem kívánt terhesség.
2016. júl. 28. 12:46
 23/32 anonim ***** válasza:
84%

jaj ne hülyítsétek már...

szerintem most már azt is elhinné,ha azt írnátok,hogy a csókolózástól is teherbe eshet

2016. júl. 28. 12:48
 24/32 H_Vivien ***** válasza:
53%

1. 15 évesen elárulod, hogy miért jár az eszed a szexen? Gyerek vagy még, ne ilyesmikkel játsz.

2. Ha ilyenektől rettegsz, akkor meg pláne ne!

3. Ha ahhoz meg van az eszed (nyilván csak Te gondolod így), hogy élj nemi életet, gondolkozz, olvass utána, hogy hogyan kell védekezni, hogyan lesz a gyerek stb.

4. A barátodon nem volt ezek szerint ruha? Miért nem?

5. Dobd a mosógépbe a ruhát és mosdd ki.

6. Ha hülyeségeket kérdezel ne csodálkozz, ha Neked esnek, mert buta vagy és gyerek még.

7. Nyugodj meg, NEM lehetsz így terhes, de ha tovább folytatod a felelőtlen viselkedést ennyi ésszel, az leszel.

És tudod mit mondok? Megérdemelnéd, hogy 15 évesen, gyerekként terhes legyél, hogy éld át, hogy a szüleidnek el kell mondanod, szüld meg a babát és, ha beledöglesz is neveld fel, tartsátok el. Jó lecke lenne, csak a babát sajnálnám.

2016. júl. 28. 13:06
 25/32 anonim válasza:
62%
Azért az utolsó mondat durva volt :\
2016. júl. 28. 13:09
 26/32 anonim ***** válasza:
100%

Nem, ruhán keresztül nem lehetsz terhes - ezt mégis hogy gondoltad?

Nézz utána neten annak hogy hogy lesz a gyerek vagy hagyj fel a szexszel még úgy 5 évig legalább, és ezt most nagyon komolyan mondom.

De a kérdésen amúgy nagyon jót röhögtem, annyira vicces, mintha kb azt kérdezted volna, hogy rád nézett a barátod úgy hogy meztelen volt közben, lehetsze-e terhes :-D

2016. júl. 28. 13:23
 27/32 anonim ***** válasza:

Remélem, hogy csak nagyon unatkozol, de ha igaz, belegondolva, hányan lehetnek még hozzád hasonlóan tudatlanok a szexuális élet terén (is) 15 évesen!!! Ez elborzaszt!

Nekünk volt felvilágosító óránk, nektek nem? Engem érdekelt is, utána olvastam, téged nem?

Én nem "csak" teherbe nem akartam esni, hanem tudni akartam, mi zajlik a testemben, te nem???

Légyszi, ne csak a fb-ra, meg instara, vagy mi a tökömre használjátok ezt a szájba lökött netet, hanem picit okosodjatok is, mert nagyon rátok fér, tisztelet természetesen a kivételnek!

[link]

2016. júl. 28. 15:11
 28/32 anonim ***** válasza:

Ha ennyire rettegsz a terhessegtol akkot keruld a farkakat nagy ivben mert azok okozzak a vesztedet!

Lessed par meterrol, abbol nem lehet bajod...

2016. júl. 28. 15:45
 29/32 anonim ***** válasza:
100%
Anno az én tinédzserkoromban sokat olvastuk a Bravo újságot. Na abban voltak hasonló kérdések, emlékeztek? :):):) (pl. masztrubáltam egy vázával, és a micsodám beleszorult, most mit tegyek? :))
2016. júl. 28. 16:12
 30/32 H_Vivien ***** válasza:
#25, mert nyilván az nem durva, hogy egy 15 éves csitri attól fél, hogy terhes lehet... Az nem durva, hogy 15 évesen ennyire buta és mégis nemi életet akar élni, mikor halvány lila elképzelése sincs semmiről. Neeem, ez teljesen természetes jelenség, jaaaaa, én is minden nap ettől féltem 15 éves koromban...
2016. júl. 28. 21:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!