Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Aki jobban ért a peteérés...

Aki jobban ért a peteérés témához tudna segíteni?

Figyelt kérdés
Szóval kicsit össze zavarodtam mert tudtommal àtlagos ciklusnàl a 14.napon kéne hogy legyen p.è. amit sűrű folyàs kísèrhet. Na nekem akkor nem volt viszont 20-21.napon igen . Az létezik hogy ekkor volt p.è.-m? Vagy erre nem kell hagyatkozni? Csak mert olvastam hogy nem törvényszerű hogy a 14.napon van mindenkinek.A ciklusaim általában rendezettek 29-30 naposak.

2016. júl. 27. 20:16
 1/9 anonim ***** válasza:
Lehet később v előbb is, a 14. nap csak egy átlag.
2016. júl. 27. 20:19
 2/9 anonim ***** válasza:

Vegyél ovulációs tesztet, és figyeld meg mikor van peteérésed! Nekem ez a folyás össze - vissza jött, abban a hónapban amikor teherbe estem nem is nagyon volt, csak a teszt jelzett ovut! interneten van elég olcsón jó minőségű teszt (nekem az egens gyártójú nem jött be, de a másik igen! )

11 hkm

2016. júl. 27. 20:23
 3/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Akkor ezt az ovu tesztet érdemes minden hónapban csinálni amíg össze nem jön a baba?

2016. júl. 27. 20:29
 4/9 anonim ***** válasza:

Nem erdemes abban bizni, h âtlagban benne vagy.

Nekem 30naposak a ciklusaim 19- Mehmet 20napon van a peteeresem , hát sosem gondoltam. Nekem a vissza szamlalas 14napot menzesztol nem valt be. Nem vagyunk gepek, sajna mindenki mas. Baratnomnek 28napos ciklus mellett 9.napon van ovuja neha 11.napon.

Erdemes legalabb egy-ket honapig figyelni. Hogy korulbelul tudd , mikor is van

2016. júl. 27. 20:54
 5/9 anonim ***** válasza:
Én csináltam, rendeltem egy rakat ovutesztet (fastest.hu-ról, sima tesztcsík, csak a drágábbat (20-as érzékenységűt) és mivel nekem hosszú ciklusaim voltak 35+ 15. napon kezdtem el tesztelni. engem nem zavart az, hogy havonta "kidobok" 1000 Ft-ot erre, másnak 1 doboz cigi :D
2016. júl. 27. 21:57
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Enis onnan rendelek ahonnan az utolso valaszolo!

3fontos dolog van.

-Delutan es este tesztelj (erdemes legalabbis nekem az volt )

- akkor es CSAKIS , akkor pozitiv , tehat, akkor van LH csùcs, ha a TESZT csik olyan eros VAGY erősebb , mint a kontrollcsìk!

- pozitiv MAX 2napig lehetseges, es amikor elso negativat teszteled, aznap van a peteeres! Az ovuteszt csak LH csucsot jelez.:)

2es valaszolo vagyok.

2016. júl. 27. 23:28
 7/9 anonim ***** válasza:
Bocsi 3#as voltam nem kettes.:)
2016. júl. 27. 23:29
 8/9 A kérdező kommentje:
Aha! köszönöm ezek hasznos válaszok számomra mert még sosem csináltam ilyen tesztet. Az elején vagyunk a baba témának :)
2016. júl. 27. 23:44
 9/9 anonim ***** válasza:

Erdemes kiprobalni. Legalabb 1-2 honapig legalabb tudod nagyjabol mindig , hogy mikor van, es azt is , ha NE Adj Isten nincs peteeresed.

VISZONT! Ne akadj ki , ha neha kimarad. En szerencsetlen pont ilyen honapban kezdtem tesztelgetni. Mindig teljesen negativ volt.

Aztan orvosom mondta h csinaljak kov.honapban is mert evente parszor kimarad minden nonek..:)

Es utana vegul 19.napon pozi lett 30-32naposak a ciklusaim

2016. júl. 27. 23:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!