Aki jobban ért a peteérés témához tudna segíteni?
Vegyél ovulációs tesztet, és figyeld meg mikor van peteérésed! Nekem ez a folyás össze - vissza jött, abban a hónapban amikor teherbe estem nem is nagyon volt, csak a teszt jelzett ovut! interneten van elég olcsón jó minőségű teszt (nekem az egens gyártójú nem jött be, de a másik igen! )
11 hkm
Köszönöm a válaszokat!
Akkor ezt az ovu tesztet érdemes minden hónapban csinálni amíg össze nem jön a baba?
Nem erdemes abban bizni, h âtlagban benne vagy.
Nekem 30naposak a ciklusaim 19- Mehmet 20napon van a peteeresem , hát sosem gondoltam. Nekem a vissza szamlalas 14napot menzesztol nem valt be. Nem vagyunk gepek, sajna mindenki mas. Baratnomnek 28napos ciklus mellett 9.napon van ovuja neha 11.napon.
Erdemes legalabb egy-ket honapig figyelni. Hogy korulbelul tudd , mikor is van
Enis onnan rendelek ahonnan az utolso valaszolo!
3fontos dolog van.
-Delutan es este tesztelj (erdemes legalabbis nekem az volt )
- akkor es CSAKIS , akkor pozitiv , tehat, akkor van LH csùcs, ha a TESZT csik olyan eros VAGY erősebb , mint a kontrollcsìk!
- pozitiv MAX 2napig lehetseges, es amikor elso negativat teszteled, aznap van a peteeres! Az ovuteszt csak LH csucsot jelez.:)
2es valaszolo vagyok.
Erdemes kiprobalni. Legalabb 1-2 honapig legalabb tudod nagyjabol mindig , hogy mikor van, es azt is , ha NE Adj Isten nincs peteeresed.
VISZONT! Ne akadj ki , ha neha kimarad. En szerencsetlen pont ilyen honapban kezdtem tesztelgetni. Mindig teljesen negativ volt.
Aztan orvosom mondta h csinaljak kov.honapban is mert evente parszor kimarad minden nonek..:)
Es utana vegul 19.napon pozi lett 30-32naposak a ciklusaim
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!