Valahol ezt olvastam, Igaz ez?
Figyelt kérdés
Minel kesobb van egy ciklusban a peteeres annal nehezebb teherbe esni.
Nem emlekszem az indoklásra.
Vèlemények?
2016. jún. 22. 22:07
1/8 anonim válasza:
Igaz, mert elvileg nincs ideje a petesejtnek beágyazódni. DE, nekem pl 10 napos luteális fázissal sikerült a baba, szóval nem feltétlenül okoz ez gondot :)
32hkm
2/8 A kérdező kommentje:
Nekem 11-13napos :(
Meg csak jovore tervezzuk..de mar most aggodok.
22eves vagyok. Orvos azt tanacsolta h sokaig ne huzzam a gyermekvállalàst. Meg amugyis serene
De felek. Biztato h neked sikerult, hálás vagyok Neked, hogy írtál.
Nekem palastfu teat ajanlottak.
2016. jún. 22. 22:12
3/8 Bella169 válasza:
Nekem a cickafarktea (menesestől peteérésig reggel éhgyomora 1 bögre) és a palástfű tea (peteéréstől következő menseszig reggel este egy bögre) szépen beállította a ciklusomat. 3 hónap teázás után szabályos 35 napos ciklusaim lettek és 20. napon volt peteérésem.
4/8 Bella169 válasza:
Ja és az lemaradt, hogy miután beállt 3 hónappal később megfogant a lányunk (volt egy petevezető átfúvásom is). Mamár 10 hónapos.
5/8 anonim válasza:
En vegig azt hittem,hogy a ciklus kozepe korul van peteeresem nekem is,mint ugy altalaban "mindenkinek",igy mindig akkor alltunk ra... Mensi utan masfel,ket hettel. Vegul kiderult,hogy mensi utan 1hettel van.amikor erre alltunk ra,elsore sikerult is... :) de mindig neztem is,hogy ha a ciklus kozepen allunk ra,ideje sincs a beagyazodasra! Aztan mikor elobb megprobaltuk,sikerult is :)
6/8 anonim válasza:
Most komolyan, mi az hogy nincs ideje beágyazódni? Ha megtermékenyül a petesejt a tüszőben nem áll le a sárgatest hormon termelése ergó nem válik le a méh nyálkahártyája és beágyazódik a petesejt. Szóval csak az a lényeg hogy a tüszőrepedéskor ott várakozzanak a kiskatonák. Ezért szokták javasolni a 2 naponta együttlétet. Semmi jelentősége hogy a ciklus melyik napján reped a tüsző.
7/8 anonim válasza:
Ha a tüszőrepedés ideje kitolódik, akkor elvileg a menzesznek is ki kell tolódnia. Persze vannak kivételek.
8/8 anonim válasza:
19. napon volt PÉ-m 32napos cikussal. Első együtléttel sikerült.
14hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!