Olyan másfél évig szedtem fogamzásgátlót és próbálkozunk a teherbeeséssel már pár hónapja de nem sikerült eddig. A fogamzásgátló okoz meddőséget?
nem valószínű, hogy ez van a háttérben !
a fogamzásgátló után helyre állt már a ciklusod?
Egyébként pár hónap azért még nem sok... úgyhogy nem hiszem hogy kéne min idegeskedj,Amióta leálltál a gyógyszerrel voltál dokinál ? Csak azért kérdezem, mert elvileg a fogamzásgátló ugye megakadályozza a peteérést, és a doki tudja ellenőrizni ultrahangon, hogy most nem szeded már egy ideje, van peteérésed vagy sem ??!!!!!!
A pár hónap tényleg nem sok hidd el ! Sokan sokkal többet várnak a második csíkra
Ne görcsölj rá ennyire !
Nem okoz (az esetek 99,9 %-ban).
Az hogy pár hónapja nem esel teherbe nem jelent semmit. Általában 1 évet mondanak, hogy ha annyi idő alatt nem esel teherbe akkor érdemes kivizsgáltatni magad.
Ha esetleg van valami gond, szinte kizárt hogy a fogamzásgátló miatt lenne. De az is lehet hogy nincs semmi gond csak kell pár hónap míg megfogan a baba.
Hát nálam, növéremnél, anyumnál, b.bőmnél nem okozott semmilyen gondot v meddőséget.. Csodás gyermekeink születtek ;)
Én sem az első alkalom után estem rögtön teherbe. Nyugi...
11 évig szedtem. Abbahagytam, vártam 1 hónapot, hogy megjön-e rendesen, a ciklusom rendben van-e gyógyszer nélkül is. Utána nem védekeztünk sehogy, és elsőre sikerült is a fiunk.
Szóval nyugi. A mostani gyógyszerek kevés hormont tartalmaznak, nem okoznak problémát. AZ a ritka ha elsőre összejön. Szóval nyugi, ne stresszelj.
Nem. Altalaban genetika es kialakult betegseg vagy hormonzavar.
A legtobb dolgot kilehet kezelni. Jo lenne meg okos es felelossegteljes dolog, kivizsgaltatni magad mielott teherbe esel+rakszures stb
par honapja? Ugye nem gondolod komolyan hogy terhesseg megrendelesre jon?
Turelem kell min 2 ev heti 3x szexnel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!