Többedik terhesség egyébként termékeny nőknél?
Nagyfiam 6,5 Középső 2,5 Legkisebb még 24hetes Pocakbaba.
Naggyal 23 évesen lettem terhes,Középső fiammal 27,most 29 évesen. Mindhárman könnyen összejöttek (1 ill 2. hónapban)
38 voltam, amikor a 4. babámat szültem. A nagyok akkor voltak 11, 12 és 16 évesek. Rá 2 évre még egy picink született. A 3. kivételével mindannyian tervezettek voltak és az első hónapban összejöttek.
Szóval megvolt a hosszabb szünet is és a korban is benne voltam, mégis könnyedén teherbe estem, problémamentes volt a várandósságom, könnyū a szülésem.
Mondhatod maskeppen! Nem torveny.
Pl áldott állapotba kerulni
Szia
Első gyermekemet 24 évesen vártam, első hónapban sikerült, kisfiú, jelenleg 7 éves
Második gyermekemet 28 évesen vártam, ő kislány, és szeptemberben lesz 4 éves, ő a harmadik hónapban jött össze (az első próbálkozós hónapban sikerült nagyon csúnyán felfáznom, rengeteg gyógyszert szedtem és legyengült az immunrendszerem, így a második hónapot kihagytuk, majd a harmadikban (az első igazán próbálkozós hónapunkban) összejött)
A harmadik babánk ő még pocakban van, első hónapban sikerült,32 múltam.
Első három 26,28 és 30 évesen, mindhárom első hónapban sikerült.
Mint 42 vagyok, másfél év alatt sikerült, közben volt egy vetélés is.
Igaz, az apa is más...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!