Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Másnál is volt ilyen?

Másnál is volt ilyen?

Figyelt kérdés

Most szokásos pms tünetek:

-Ingerlékenység

-Hasgörcs

-Mindjárt megjön érzés.

Ami új, az a gyakori vizelési inger, nem csíp, nem fáj meg semmi.

4 nap múlva nem várom.

De az a kérdésem, hogy másnál is jelentkeztek az eddigi tünetek, és végül pozitívat tesztelt?

2016. júl. 25. 15:09
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
Én meg 5 nap múlva nem várom! De én szerintem ellövök előtte nap is egy tesztet, mert már nagyon izgulok!!! Nekem már a múlt héten is voltak olyan tüneteim, amik amúgy sosem szoktak lenni, hát kíváncsi leszek. Szerintem az gyanús, ha olyan tüneteid vannak, amik egyébként nem jellemzőek!
2016. júl. 25. 15:13
 2/27 A kérdező kommentje:
Szurkolok neked 😄
2016. júl. 25. 15:23
 3/27 anonim ***** válasza:
Sziasztok. Én 3 nap múlva nem várom vagyis csütörtökre. Nincs itthon tesztem nem is tervezek venni majd csak ha nem jön meg.
2016. júl. 25. 15:29
 4/27 A kérdező kommentje:
Neked is megy a drukk, vannak tünetek? :) Akár pms akár új..
2016. júl. 25. 15:37
 5/27 A kérdező kommentje:
De nincs az a híres folyásom, sőt csontszáraz vagyok :( akkor ki van zárva, hogy legyen bármi is?
2016. júl. 25. 15:45
 6/27 anonim ***** válasza:
Nekem pont ezek voltak a tüneteim. Minden nap olyan volt, hogy na most tuti megjön, de semmi. Nekem a folyás is nagyon megerősödött, de teljesen átlátszó volt, nem olyan mint egy fertőzésnél. Végül mikor késett 2-3 napot, csináltam tesztet és pozitív lett :)
2016. júl. 25. 15:53
 7/27 anonim ***** válasza:
Nincs kizárva, sokan mondták, hogy az volt az első tünet, hogy szárazak voltak nagyon. Nálam meg pont az van, hogy fehér folyásom van, ami szintén nem szokott lenni. Illetve szurkál a mellem! Az, hogy ingerült vagyok nem mérvadó, mert az anyósom felidegesített, de amúgy is mensi előtti napokban idióta szoktam lenni... Szóval erre nem adok :D:D:D
2016. júl. 25. 15:53
 8/27 A kérdező kommentje:

Gratulálok 😄 remélem nekem is összejön, már 2 éve próbálkozunk, dokihoz még nem szeretnénk menni.

Folyamatosan szurkál a jobb petefészkem, napi 1x kb 5 percig rám tor a menstruációs görcs, de most olyan másabb.. 😄

Mellerzekenyseg nincs, nem is gorcsolok rá, csak tényleg érzem, hogy ez nem olyan, mint a többi

2016. júl. 25. 15:58
 9/27 anonim ***** válasza:

Folyamatosan úgy érztem az első gyerekkel, hogy megjön, vagy meg is jött...fájdogált a hasam is.

Már 5 hetes voltam a teszt elvégzésekor. Sajnos rendszertelen és hosszú ciklusam voltak, így nem tudtam számolgatni.

Szerintem esélyes! Drukkolok.

2016. júl. 25. 18:08
 10/27 anonim ***** válasza:
Én folyton pisilni járkáltam ez volt a furcsa :D mensi előtt 4 nappal csináltam tesztet halvány volt de látható :) utánna minden nap teszteltem és szép erős pozitív lett , ajánlom a facelle rossmanos tesztet sokkal hamarabb lesz pozitív mint a többi :) drukkolok nektek :)
2016. júl. 25. 18:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!