Rossz a tesztem vagy másnál is volt ilyen? Kép lent.
Már nagyon sokat késik már egy hetet. Igaz nem pontos a ciklusom. A tesztet ma reggel készítettem. Még meg nem száradz határozottan ott volt a második csík. 3 perc után ilyen lett. Ezt a tesztet én negatívnak látom. Nem is remélem, hogy baba lenne. Viszont másnak is szokott látszani a második csík? Vagy egy másik tesztet csináljak. Van két gyermekem. Velük egyértelmű pozitív volt amikor ott voltak viszon amíg nem jöttek akkor nem volt második csík akkor.
Én úgy gondolom azért ennél egyértelmübbnek kellene lennie egy hét után. Mi a véleményetek?
Ez tényleg negatív.
Első babámnál 1 hét késésnél csináltam és akkor nekem már rendes pozi volt. Most tegnap derült ki h megint terhes vagyok most 2 hét után csináltam és nagyon erős pozi lett.
Ha nem jön meg csinálj később is más fajtával. Nekem sosem volt olyan h előjött majd eltűnt vilna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!