Terhes lehetek, vagy inkább valami betegség lappang bennem?
Figyelt kérdés
Pé-m nem tudom mikor volt, nem figyelgetem még ennyire magam. Fehéres folyásom mindig is van és volt, minden nap. Nekem erre a védőnő azt ondta, egy minimális, ami nem viszket és szgtalan, az normális. 17-én voltunk együtt, 25-én sötétbarna folyásom volt, nem sok,meg másnap egy kicsit világosabb, krémesebb, aznap és még másnap nagyon rosszul voltam, mintha lázas lennék, gyomrom fáj, hányinger, sűrűn kellett pisilnem.Megviselhetett ennyire a pé? Vagy beágyazódás? Azóta egyfolytában feszít a hasam, szúrkálnak a petefészkeim, hányingerem főleg este van,de akkor nagyon. Hőhullámaim vannak, egyszer majd megfagyok, utána dől rólam a víz, úgy érzem tiszta vörös vagyok, Néha elkap egy ilyen furcs érzés, mint mikor a suliban dolgozatot írtunk, vagy felelni kelett és izgultam. Akármit eszek, mindennek más ízét érzek, kávé se annyira esik jól, mint előtte. Számíze is más, a parfümökről meg kapásból leszűröm, hogy milyen gyümölcs, vagy épp fűszer készítményből vannak, mintha valami 6. érzék megsúgná. Ha valaki átélt hasonlókat a terhesség elején, kérem írja le, vagy ha valaki valamilyen betegségnél tapasztalt volna ilyet, akkor ő is, pl. gondolok petefészekgyulladásra, vagy fefázás, vagy esetleg ciszta. Ja és egy hét a nem vártig.2008. szept. 29. 14:00
1/4 anonim válasza:
Nem szeretnélek elkeseríteni, de ezek még túl korai tünetek a terhességhez. Bár lehet te vagy a kivétel, aki erősíti a szabályt. Ha már most ilyen tüneteid vannak és terhes vagy, akkor aznap reggel amikor meg kell (nem kellene) megjönni, csinálj egy tesztet.
Szurkolok
2/4 anonim válasza:
Szia. Én beteg voltam mult héten és hasonlókat tapasztaltam. Szerintem valami vírus volt, de inkább menj el orvoshoz! Szerintem nálad is valami iyesmi van, de az még nem zárja ki a babát, úgyhogy légy türelmes még egíy hétig..:-))
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Én is félek, hogy csak egy betegség, egyébként egész nyáron terhesnek képzeltem maga, de ilyen tüneteim nem voltak, remélem most se beképzelem csak. De ha meg betegség lenne, akkor már kijöt volna valami rajtam. De nekem 4 napja egyfolytában ugyanezek a tünetek jönnek. Most pl. megint este nagyon hányingerem van és feszít a hsam, meg aderekam majd szétszakad. És egyébként arról nem hallottatok valamit , hogy minél többedik terhesség, annál előbb érezni a tüneteket, vagy épen erőteljesebben, mert már azért másképp vagyunk berendezkedve, mint akinek az első lesz. Ja azt elfelejtetem irni, hogy ez a 3. babám lene, mert már van kettő, csak náluk nem volt semilyen panaszom, még talán a másodikkal kicsit joban, de csak kb a 4.héttől. Akkor nem foglalkoztam ennyit magammal, mint most , lehet most is lazítanom kéne, mert már az idegeskedés is produkálhat akármit. Ezt azért én is korainak tartottam, egy terheséghez. Hát majd egy hét múlva meglátjuk! De ha terheség miatt van, akkor mi lesz még később, hogy már most ilyen durva hányingerem van, nagyon gyötör!
2008. szept. 29. 22:12
4/4 anonim válasza:
Szia. Az előző vagyok. Én minden menzesz előtt "terhes" vagyok. :-) Legalábbis az összes tünetet produkálom, úgy érzem. Azt nem tudom, hogy hogy van, ha nem az első terhesség, de szerintem erre nincs szabály. Tényleg akár az is lehet. Szerintem, ha baba, akkor is el fog múlni a sok tünet idővel. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!