PG/53 mikroszkópot hogy használjam? Van valami extra tudnivaló? (azon kivűl ami a használati utasításban van)
Mindenképpen fontos,hogy ne moss fogat fogkrémmel , csak tiszta vízzel öblögess és aztán pár perc múlva nézd meg..ha hüvelyváladékból nézed,akkor ez nem fontos.
Szerintem a 26 . nap már furi kicsit hogy páfrányos, de előfordul..hogy máskor van peteérésed..a 30 napos ciklusban leginkább a 12-18 nap körül a legvalószínűbb.., de az is lehet hogy már sikerülhetett a baba, mert nekem utána sokáig páfrányos volt még.
Azért ha páfrányos , érdemes próbálkozni.
Ha mégsem sikerült,akkor leginkább a 12. naptól érdemes nézned.
Én a reggeli legelső nyálmintát javaslom. Amikor ugyanis megvettem a tesztet én is úton útféeln teszteltem, és volt, hogy délután minden nap(!) páfrányos volt.
Ugyanis azt mondják, hogy az ösztrogénszint ( és arra reagál a teszt ) napszakonként változó szintet mutat.
Ha reggel használod, nem befolyásolja az eredményt evés, ivás, fogmosás, stb. Ja, és szerintem nem elég a 6-8 perc várakozási idő, inkább fél óra kell a pontos eredményhez.
Egyébként meg csatlakozom az előttem szólóhoz: a ciklus vége felé a páfrány akár terhességet is jelzhet!
szia!
csak is reggeli nyálat alkalmazz! nekem is páfrányos volt a ciklus végén,(mert én alapból későn vettem meg),és már akkor terhes voltam! szerintem neked is bejött,de azért várd meg a kimaradást!
sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!