Létezik menstruáció úgy hogy mágis terhes valaki?
Csinálhatsz egy tesztet, hogy megbizonyosodj, én azt gondolom, hogy nem vagy terhes.
Azért gondolom, mert magamon tapasztaltam, mennyire megváltozik sok minden pusztán azért, mert gyereket szeretnél.
Nekünk az első 3 gyerekünk első próbálkozásra összejött. Aztán belefogtunk ugyanezzel a lendülettel a negyedikbe, de ő nem jött. Hónapról hónapra nem jött.
Nekem minden korábbi terhességemnél nagyon korán voltak tüneteim, már a nem várt vérzést megelőzően is, emiatt "tudtam, mit kell érezni", és éreztem is.
Szagérzékenységet is produkáltam, meg még sok minden mást...
Az is benn volt, hogy kb. 2 kémiai terhességem is volt, amikor 2-3 napot késett, de a többi hónapban is "voltak tüneteim".
Hiába határoztam el, hogy nem figyelek ezekre, meg hogy csak akkor fogok tesztelni, amikor tényleg késik, vagy épp a vérzés napja lenne, mégis "éreztem mindenfélét".
A psziché borzasztóan erősen tudja manipulálni az embert.
És az is gyakori, hogy a ciklus picit felborul, amikor próbálkozni kezd egy pár.
Nekem is volt hasonló.
Babát akartunk, próbálkoztunk, de váratott magára.
Én pedig minden hónapban produkáltam a korrekt terhességi tüneteket: fájó mell, hányinger, émelygés egész nap, stb. A vérzésem sem volt olyan, mint addig.
Aztán kiderült, hogy progeszteron hiány okozza.
Szerintem akkor is lehet ilyen, ha az ember lánya "nagyon nem akar".
Viszont ha rendesen védekeztetek, akkor még annyira sem valószínű.
Csinálj egy tesztet holnap reggel.
első
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!