Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Facelle teszt. Ezt a csikot...

Facelle teszt. Ezt a csikot mire veljem? Ennek a szine nem is tudom hogy milyen. Szerintetek?

Figyelt kérdés
[link]
2016. júl. 22. 04:37
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
44%
Facelle teszt az egyik legmegbízhatóbb teszt.. De előfodulhat ennél is hogy hibás a teszt.. Csinálj egy másikat
2016. júl. 22. 07:50
 12/20 anonim ***** válasza:
42%
Értsétek már meg, hogy nincs vele semmi baj! Egyszerűen csak negatív. Ha nem piros, akkor negatív. Mit nem lehet azon megérteni, hogy a teszek nem egyszerű homogén papírból vannak, hanem a tesztcsík helyén olyan vegyszert tartalmaznak, ami az épp tesztelendő anyagra elszíneződéssel reagál? Attól az még ott van, hogy általában nem látszik. Nem szellemcsík, nem hibás teszt, hanem negatív teszt. Ez csak kémia.
2016. júl. 22. 09:06
 13/20 A kérdező kommentje:
Én értem🤗🤓
2016. júl. 22. 09:39
 14/20 A kérdező kommentje:
Csak reggel még nagyon koran volt nekem😂
2016. júl. 22. 09:40
 15/20 anonim ***** válasza:
29%
Ez pozitiv!:)
2016. júl. 22. 15:50
 16/20 anonim ***** válasza:

Nekem ilyen színű volt, igaz, a vizeletsugaras.

3 nap múlva erősebb, 1 hét múlva olyan erős,mint a kontroll csík.

Szerintem ez pozitív.

En nem szeretem a mártogatós teszteket, mert könnyen eláznak, a vizeletsugarasra voksolok.

2016. júl. 22. 20:18
 17/20 anonim ***** válasza:
64%
Miért van mindenki azzal a lenti csíkkal elfoglalva mikor ott van az igazi a kontroll mellett?
2016. júl. 22. 22:26
 18/20 anonim ***** válasza:
48%

NINCS tokeletes teszt, attol h egy ket teszt hibas meg mindig a legjobb!

Es igenis pozitivat jelez, 2nappal keses elott az enyem ilyen volt 2èvvel ezelőtt. Es tenyleg babat jelzett.

Persze ha bizonytalan vagy hnap reggel csinalj masikat.

De ez akarhogy nezem Nem Szurke, igen lelehet pontozni. De birom h amikor vki babara vagyik lelombozza a kerdezot. Ha pedig egy tini rakta volna ki, mar bombaznak abortusz parti es ellenes jott-ment is!

Vedd annak aminek akarod, legegyszerubb ha hibasnak veszed, de sztem nem az. Kivanom legyen ugy ahogy gondolod

2016. júl. 23. 12:47
 19/20 A kérdező kommentje:
Kedves utolso. Koszonom szepen a valaszt. Hetfon ujra tesztelek. Masik fajtat probalok ki. 2 es fel eve varjuk a babat. Eddig sikertelenul. Es most nagy remeny csillant fel de ezek utan mar nem vagyok benne biztos hogy pozitiv lesz a masik teszt. Ma barna folyasom volt. De mar elmult. Hetfon kontrollalom. Meglatjuk mi lesz.
2016. júl. 23. 20:04
 20/20 anonim ***** válasza:
Teszteltél? Drukkolok! :)
2016. júl. 25. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!