Terhes vaagyok?

Figyelt kérdés
Mult honapban ket tesztet vettem mind a ketto pozitiv lett.. vartam meg h meg fog e jonni es meg is jott. Igy most nem tudom h mire gondoljak!

2016. júl. 21. 14:47
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Talán tesztelj újra. És legközelebb ha pozi teszt után vérzel, menjél el orvoshoz, mert simán maradhat benn olyasmi, ami veszélyes.
2016. júl. 21. 14:52
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Pozitív után várni hogy megjöjjön? Gondolom ebből, hogy nem tervezett. Ha terhes vagy is megjöhet szokásos időben, viszont az már nem olyan mert gyengébb általában. Szerintem menj orvoshoz minél hamarabb mert jól mondja az előttem válaszoló, hogy nem biztos hogy kiürül magától ha vetèlès volt. Ha pedig terhes vagy akkor is, mert sok vizsgálat van az első trimeszterben.
2016. júl. 21. 15:04
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

???

Múlt hónapban volt pozitív teszted és arra vártál,hogy megjöjjön??? és meg is jött? és annyi eszed nem volt,hogy orvoshoz menj (ha akarod a terhességet, ha nem)?

2016. júl. 21. 15:21
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Napi észlény.
2016. júl. 21. 15:27
 5/6 anonim ***** válasza:
Messze még a szeptember
2016. júl. 21. 21:00
 6/6 anonim válasza:
Ha a kérdés komoly, menj orvoshoz mielőbb.
2016. júl. 22. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!