Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet még babám? Bázisterápia...

Lehet még babám? Bázisterápia kezelés után?

Figyelt kérdés

Tegnap tudtam meg hogy bázisterápia kezelést kell kapnom az budai irgalmas kórházban, sok ízületi gyulladás miatt.

Lehet utána gyermeket vállalni vagy védekezni kell? Vagy sohasem lehet a kezelés miatt?

Van itt olyan anyuka vagy kismama aki részt vett ilyen kezelésen?

2016. júl. 21. 07:56
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia szerintem.. A kezelés után azért várj minimum fél évet... de ne könyveld el hogy soha nem lehet gyereked.. Rá kell kérdezni a dokinál! Van egy ismerősöm akinek volt ilyen kezelése plusz egy nőgyógyászati műtétje mert méhnyakrák gyanús valamit találtak nem volt rákos csak annak a valaminek amit ki metszetek magas volt a PH értéke ezért volt gyanús. 8 év után lett terhes Spontán!!!!! Ne add fel soha.
2016. júl. 21. 08:19
 2/6 A kérdező kommentje:
Rá fogok természetesen kérdezni az orvostól, csak addig is tapasztalatra vagyok kíváncsi. De köszönöm szépen a segítséget.
2016. júl. 21. 08:37
 3/6 anonim ***** válasza:

(En vagyok akivel privatban beszelsz)

Ha a biologiai bazisterapiat elkezdik akkor ha hatasos egy eleten at szurnod kell majd.. ne add fel latod nekem is osszejott a baba:) ha abba hagyod mielott teherbe esnel (ezt javasoljak) akkor max 2ho alatt kiurul a szervezetedbol es ugyan olyan rosszul leszel sot rosszabbul mint azelott lehet. Amit amugy a 34.hetig belehet adni de jobb a biztonsag :) (en a pozi teszt napjatol nem adtam tovabb)

A problema az az injekcioval hogy ugye TB alapon megy az en szurim ara egy honapra 275.000 ft na most ha en ezt indok nelkul abba hagyom es majd rajovok 1-2honap mulva hogy megis kell akkor csak ugy fogjak adni ha kifizetnem.. de majd Erzsikeek mindent elfognak mondani :)

2016. júl. 21. 09:04
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen neked hogy ide is válaszoltál kedves utolsó! Egy életen át????? Jézusom!!!! A tű az injekció a halálom! Attól félek a legjobban már a látványa.... Van mikor el ajulok majdnem rosszul vagyok tőle. És nem lehet majd olyan szúrit kérni amit ne egy életen át tartó kezelést adjanak?
2016. júl. 21. 09:19
 5/6 A kérdező kommentje:
Jajjj bocsánat, most látom hogy te a biológia kezelést írtad. Én nem a biológia kezelést kapok hanem gyulladás csökkentőt majd. Azt is fel ajánlotta a doki de nem kérem van személyes ismerősöm aki át ment ezen a biológia kezelésen és nagyon rossz dolgok történnek vele és több ismerős is nem jól jött ki ebből a biológia kezelesbol.
2016. júl. 21. 09:22
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom mennyire sulyos az allapotod, de nekem a gyulladas csokkento terapiak azok semmit nem ertek, a vegen mar 15 fele gyogyszert szedtem es csak a maj ertekem banta jobban nem lettem tole.. :/
2016. júl. 21. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!