Tegnap tudtam meg hogy bázisterápia kezelést kell kapnom az budai irgalmas kórházban, sok ízületi gyulladás miatt.
Lehet utána gyermeket vállalni vagy védekezni kell? Vagy sohasem lehet a kezelés miatt?
Van itt olyan anyuka vagy kismama aki részt vett ilyen kezelésen?
2016. júl. 21. 07:56
1/6 anonim válasza:
Szia szerintem.. A kezelés után azért várj minimum fél évet... de ne könyveld el hogy soha nem lehet gyereked.. Rá kell kérdezni a dokinál! Van egy ismerősöm akinek volt ilyen kezelése plusz egy nőgyógyászati műtétje mert méhnyakrák gyanús valamit találtak nem volt rákos csak annak a valaminek amit ki metszetek magas volt a PH értéke ezért volt gyanús. 8 év után lett terhes Spontán!!!!! Ne add fel soha.
2016. júl. 21. 08:19
2/6 A kérdező kommentje:
Rá fogok természetesen kérdezni az orvostól, csak addig is tapasztalatra vagyok kíváncsi. De köszönöm szépen a segítséget.
2016. júl. 21. 08:37
3/6 anonim válasza:
(En vagyok akivel privatban beszelsz)
Ha a biologiai bazisterapiat elkezdik akkor ha hatasos egy eleten at szurnod kell majd.. ne add fel latod nekem is osszejott a baba:) ha abba hagyod mielott teherbe esnel (ezt javasoljak) akkor max 2ho alatt kiurul a szervezetedbol es ugyan olyan rosszul leszel sot rosszabbul mint azelott lehet. Amit amugy a 34.hetig belehet adni de jobb a biztonsag :) (en a pozi teszt napjatol nem adtam tovabb)
A problema az az injekcioval hogy ugye TB alapon megy az en szurim ara egy honapra 275.000 ft na most ha en ezt indok nelkul abba hagyom es majd rajovok 1-2honap mulva hogy megis kell akkor csak ugy fogjak adni ha kifizetnem.. de majd Erzsikeek mindent elfognak mondani :)
2016. júl. 21. 09:04
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen neked hogy ide is válaszoltál kedves utolsó! Egy életen át????? Jézusom!!!! A tű az injekció a halálom! Attól félek a legjobban már a látványa.... Van mikor el ajulok majdnem rosszul vagyok tőle. És nem lehet majd olyan szúrit kérni amit ne egy életen át tartó kezelést adjanak?
2016. júl. 21. 09:19
5/6 A kérdező kommentje:
Jajjj bocsánat, most látom hogy te a biológia kezelést írtad. Én nem a biológia kezelést kapok hanem gyulladás csökkentőt majd. Azt is fel ajánlotta a doki de nem kérem van személyes ismerősöm aki át ment ezen a biológia kezelésen és nagyon rossz dolgok történnek vele és több ismerős is nem jól jött ki ebből a biológia kezelesbol.
2016. júl. 21. 09:22
6/6 anonim válasza:
Nem tudom mennyire sulyos az allapotod, de nekem a gyulladas csokkento terapiak azok semmit nem ertek, a vegen mar 15 fele gyogyszert szedtem es csak a maj ertekem banta jobban nem lettem tole.. :/
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!