Egy 4 hetes terhesség vetélése esetén még meddig mutatja ki a teszt a HCG-t a szervezetben?
Az első természetesen induló mensi lehet a határidő, de ha rosszul vagy, ha nem nézesd meg a dokival, mert lehet kell egy tisztítás, hogy ne mérgeződj..
Sok sikert a továbbiakhoz!!!
Nem biztos, hogy vetélés volt. Én is tapasztaltam ilyet a múlt hónapban, majd elmentem dokihoz, aki UH-n megvizsgált és közölte, hogy ha vetélés lett volna, akkor most a méhnyálkahártya felszíne más milyen lenne.
Szóval nem kell mindjárt a legrosszabbra gondolnod, illetve ha félsz ettől, akkor menj el dokihoz! Sok sikert!
Szia!!!
Még ne aggódj semmiért,írány az orvos...
Egy barátnőm,ugyanezen ment keresztül,kijött a wc-ről és közölte elvetélt...Ezeket látta amit te,ma már nagylány lett az a kislány akiről azt hittük,elment tőlünk...Fel a fejjel,de ha esetleg rossz választ kapsz,nehogy elkeseredj mert akkor lehet jobb is,hogy így történt(lehet nem volt teljesen egészséges vagy bármire lehet gondolni.)Ezek után csak jó jöhet!!!!!!!!Drukkolok.
Sziaaaaaaaaaa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!