Ki szakadt a gumi és amúgy is beteg vagyok ugye így nem estem teherbe?
Óvszerrel védekezzünk, mert egyenlőre még nem szeretnék teherbe esni a betegségem miatt, és pont pete érés időszakban! 😱
Gyulladás csökkentő gyógyszert szedek és kúpot is az orvos is mondta hogy még jobban figyeljünk oda,a gyógyszer miatt.
a lábaim be duranva vannak ízületi problémák .
Most be vagyok e miatt stresszelve ,nem is tudjuk hogy történhetett pedig új cotton dobozt bontottunk ki .
Nyugtasatok meg légyszíves hogy így gyulladás mellett nem estem teherbe ,ugye nincs rá esély ?
Pont ilyenre gondoltam,! Akkor nagy bajban vagyok 😢 😢 😢
És szerinted ha meg fogant meg tartható a baba? És neked terhesség alatt el múlt a fájdalom és a gyulladás?
Sajnálom nagyon kedves utolsó és jó hogy le írtad. Igaz azt írtam a lábaim van gyulladás alatt de már a két csuklóm is fáj sőt a kéz ujjaim is iszonyat! Nekem a borogatás kicsit segít.
Ha az orvosod azt mondta hogy ezzel a betegséggel nehéz teherbe esni, akkor csak van alapja a kérdésemnek, mármint hogy gyulladás alatt főleg ilyen típusú.... Nem nagyon lehet teherbe esni, de neked sikerült, gondolom mert írtad fiatal vagy, az én esetemben lehet hogy nem fog akkor sikerülni? Mert én 39 leszek.
?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!