Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Barna függöleges csik a hason?

Barna függöleges csik a hason?

Figyelt kérdés
Most vettük észre hogy van egy barna csik a hasamon mitol lehet?
2016. júl. 18. 18:41
 1/10 anonim ***** válasza:
82%

Minden terhesnek van. Vagy a legtöbbnek. Az erősebb pigmentációtól van, a mellbimbód is besõtétedik majd.

Nekem amúgy az a vonal alapból ott van, hóka vagyok, így fehér volt eddig, most barna.

Párom azzal viccelődött mindig, hogy ott lettem összevarrva. :)

2016. júl. 18. 18:43
 2/10 anonim ***** válasza:
Kicsit olvasgass a terhességről mielőtt szülnél azért, hogy ilyen alap dolgokkal tisztában legyél.
2016. júl. 18. 18:49
 3/10 A kérdező kommentje:
Nem tudnek rola h terhes vagyok hiszen megvolt rendesen es semmi tunetem sincs ezen kivul
2016. júl. 18. 18:55
 4/10 A kérdező kommentje:
Jaa es vigyaztunk is
2016. júl. 18. 18:58
 5/10 anonim ***** válasza:
Akkor miért a teherbeesés kategóriába írtad ki a kérdésedet?
2016. júl. 18. 18:58
 6/10 anonim ***** válasza:
Terhesség alatt szokott előjönni ilyen barna függőleges csík, az úgynevezett linea negra. Ha nem vagy terhes, akkor nem tudom mitől lehet.
2016. júl. 18. 19:24
 7/10 anonim ***** válasza:
Csinálj egy tesztet szerintem. Én még nem hallottam olyat, hogy valakinek linea negraja lett volna terhesség nélkül. Olyat viszont hallottam, aki hónapokig menstruált terhesség alatt.
2016. júl. 18. 20:42
 8/10 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszt
2016. júl. 18. 20:58
 9/10 anonim ***** válasza:
7-es, nekem van ilyen csíkom, amióta az eszemet tudom, és pubertás korban erősödött köldök alatt. Terhesség idején pedig teljesen fel ment mellig. Különben fehér bőrű vagyok, arcom szinte mindig sápadt, viszont fekete a szemem, hajam. Ez a csík vmi speckó dolog lehet nálam.
2016. júl. 18. 22:00
 10/10 Princess_07 válasza:
Azóta kiderült, hogy mitől jött ki?
2018. dec. 26. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!