Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem várt napján lehet látni...

Nem várt napján lehet látni valamit a hason két hetes terhesként?

Figyelt kérdés

csak mert nekem mindenki azt mondja, hogy nagy a hasam, és én is látom, hogy úgy csüng, vagy valahogy másképp áll, mint amikor fel vagyunk puffadva.

de én nem hinném, hogy ez ilyen hamar meglátszik egy két hetes terhességen.

volt már valaki igy? lehetett látni valamit ilyenkor???

amúgy vékony alkat vagyok, ezért egyből meglátszik a pók hasam, ha csak egy kicsit is többet eszek vagy ilyesmi. lehetséges hogy a vékonyaknál a terhesség is hamarabb meglátszik?

2014. szept. 5. 09:48
 1/9 anonim ***** válasza:
64%

Már megint te?

Olvass kicsit utána a terhesség anatómiájának. Puffadás hormonális alapon előfordulhat, de a méh NEM látszódik minimum a 14, de inkább a 16. hétig.

2014. szept. 5. 09:53
 2/9 anonim ***** válasza:
2 hetes terhességtől NEM nagy a hasad. Sőt, 2 hetes terhességet még orvos sem tud egyértelműen megállapítani, nemhogy te ránézésre.
2014. szept. 5. 09:55
 3/9 anonim ***** válasza:

1. Két hetes terhes a peteérés időpontjában vagy, a nem várt menstruáció napján a terhesség már minimum 4 hetes.

2. A szeméremcsont mögött húzódik a méh fundusa elsőszülő nőknél a 14-16. hétig, azaz addig semmiképpen sem a várandósság okozza a hasnövekedést, hanem maximum a progeszteron hatására gyengébb tónusú hasfal mögül előrébbdomborodó belek.

2014. szept. 5. 09:55
 4/9 anonim ***** válasza:

Nagyon rágörcsöltél a témára! Lazíts, mert így nem fog összejönni!

...attól, hogy vékony testalkatú vagy, még lehet gyenge a hasizmod... Kezdj el edzeni és akkor a helyére kerül minden! ;)

...a 2 hetes "terhesség" azt jelenti, hogy kb. most történt meg az ovuláció és szerencsés esetben a megtermékenyülés...

Ha nem vagyok indiszkrét, hány éves vagy? Régóta próbálkoztok?

2014. szept. 5. 10:07
 5/9 anonim ***** válasza:
Biztosra veszem,hogy ez csak puffadás lehet,ilyen korán még nem látszik.Én mindjárt töltöm a 20. hetet és szinte semmi nincs.
2014. szept. 5. 10:08
 6/9 anonim ***** válasza:
Én 26 hetet töltöm a 7végén,és 1-1 lazább felsővel szinte el is tudom takarni még a pocimat:) Hozzá teszem nem kezdtem súlyfelesleggel a terhességem:) 2 hetes terhességet még a doki sem mondja meg:) a pocidon max az látszik,hogy bekajáltál előző este és még nem ürítettél azóta:D Bocsi:) Nem látszik:)
2014. szept. 5. 10:13
 7/9 A kérdező kommentje:

voltam wc-n, és utána is nagyobb maradt. szedek barátcserjét, meg méhpempőt, akkor lehet attól nőtt meg. nem akarok rágörcsölni, és rajta is vagyok, hogy ne görcsöljek rá, de ez még új dolog nekem, azért merészeltem rákérdezni, hogy bővüljön az információm a témával kapcsolatban. kb fél éve próbálkozunk.

egyébként én is irtam fent, hogy nem hinném hogy a terhességtől lenne, csak azért megkérdeztem hogy másnak volt-e már ilyen.

2014. szept. 5. 10:25
 8/9 anonim ***** válasza:
Oke nem attol van ez nyilvanvaló..ilyenkor meg a ultrahangon se latszik mar ha van valami,nehogy a hason produkaljon változást!
2014. szept. 5. 10:51
 9/9 A kérdező kommentje:
oke. köszi
2014. szept. 5. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!