Nem várt napján lehet látni valamit a hason két hetes terhesként?
csak mert nekem mindenki azt mondja, hogy nagy a hasam, és én is látom, hogy úgy csüng, vagy valahogy másképp áll, mint amikor fel vagyunk puffadva.
de én nem hinném, hogy ez ilyen hamar meglátszik egy két hetes terhességen.
volt már valaki igy? lehetett látni valamit ilyenkor???
amúgy vékony alkat vagyok, ezért egyből meglátszik a pók hasam, ha csak egy kicsit is többet eszek vagy ilyesmi. lehetséges hogy a vékonyaknál a terhesség is hamarabb meglátszik?
Már megint te?
Olvass kicsit utána a terhesség anatómiájának. Puffadás hormonális alapon előfordulhat, de a méh NEM látszódik minimum a 14, de inkább a 16. hétig.
1. Két hetes terhes a peteérés időpontjában vagy, a nem várt menstruáció napján a terhesség már minimum 4 hetes.
2. A szeméremcsont mögött húzódik a méh fundusa elsőszülő nőknél a 14-16. hétig, azaz addig semmiképpen sem a várandósság okozza a hasnövekedést, hanem maximum a progeszteron hatására gyengébb tónusú hasfal mögül előrébbdomborodó belek.
Nagyon rágörcsöltél a témára! Lazíts, mert így nem fog összejönni!
...attól, hogy vékony testalkatú vagy, még lehet gyenge a hasizmod... Kezdj el edzeni és akkor a helyére kerül minden! ;)
...a 2 hetes "terhesség" azt jelenti, hogy kb. most történt meg az ovuláció és szerencsés esetben a megtermékenyülés...
Ha nem vagyok indiszkrét, hány éves vagy? Régóta próbálkoztok?
voltam wc-n, és utána is nagyobb maradt. szedek barátcserjét, meg méhpempőt, akkor lehet attól nőtt meg. nem akarok rágörcsölni, és rajta is vagyok, hogy ne görcsöljek rá, de ez még új dolog nekem, azért merészeltem rákérdezni, hogy bővüljön az információm a témával kapcsolatban. kb fél éve próbálkozunk.
egyébként én is irtam fent, hogy nem hinném hogy a terhességtől lenne, csak azért megkérdeztem hogy másnak volt-e már ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!