Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Inszemináció reggelén lehet enni?

Inszemináció reggelén lehet enni?

Figyelt kérdés
IVF előtt nem lehet, az van a papíron de ezt nem tudom.

2016. júl. 18. 15:41
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Szentiványinál voltunk először. Nekem is nagyon szimpatikus volt. Rá gondoltam, hogyha sikerül akkor nála szülnék. Ha jól tudom Zeke nem vállal szülést.
2016. júl. 18. 22:58
 12/12 anonim ***** válasza:

Én is nála szeretnék majd.

Amúgy eredetileg nekem is Zeke volt az orvosom. A második inszemnel megkérdezte, hogy beleegyezem e abba, hogy a Szentivanyi is megvizsgaljon illetve felügyelet mellett ő csinálja. Nekem annyira bejott a stílusa, a tudása, a lelkesedese az, hogy maximalista, de ha valamiben nem biztos 100%-ig akkor mer konzultálni, hogy megkérdeztem nem jarhatnek e ezután hozzá.

Zekevel is teljesen elégedett voltam de Szentivanyitol kapom meg azt a pluszt amire szükségem van.

2016. júl. 19. 07:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!