Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyibe kerül magándokinál a...

Mennyibe kerül magándokinál a hsg (átjárhatósági)? Nem meddőségi klinika, csak a magándokim magánrendelőjében.

Figyelt kérdés

Mondta a doki, hogy a rendelőbe megcsinálja, csak előtte meg kell rendelni mindent. Kérdeztem mennyi, azt mondja nem tudja.

Csak mikor kijöttem esett le, hogy a kezdeti örömöm a jó körülmények miatt sokba fog kerülni:(( de nem tudom mennyibe. Kórházba gondolom a tb fizeti, de így magánúton....amúgy ultrahangos lesz és iszonyatosan félek tőle:((

2010. ápr. 16. 09:29
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
és nem lehetsz terhes?
2010. ápr. 16. 10:30
 12/22 anonim ***** válasza:

Én is ezt akartam kérdezni.

Én nem tapasztaltam késést a vizsgálat után.

2010. ápr. 16. 10:37
 13/22 A kérdező kommentje:

amúgy hogyan ürül ki a kontrasztanyag???folyamatosan folydogál???pl órák múlva, vagy ott szépen a rendelőben távozik

van egy tök jó gyógyszertár pesten, ahol irtó kedvesek, megkérdezem mit ajánlanak, mit vegyek be előtte, hogy tök kómás legyek

2010. ápr. 16. 10:44
 14/22 A kérdező kommentje:
amúgy rendeltem az előbb egy halom étrendkiegészítőt, meg vitamint: e-vitamin, barátcserje, lecitin...már elegem van..életmódot kell változtatni...1.pont le kell fogynom...mert lehet azért nem jön össze:( plusz 15-20kg van rajtam
2010. ápr. 16. 10:45
 15/22 anonim ***** válasza:

Szerencsére átjárhatóak a p.vezetékek.ezek szerint nem befolyásolja a mensit.Majd szombaton tesztelek.

Ne félj tőle nekem is fájt egy kicsit,olyan mensi féle görcsöket éreztem de hamar elmúlt.Sok sikert és mielőbbi babavárást kívánok!!!

2010. ápr. 16. 11:29
 16/22 anonim ***** válasza:
Kedves előző nem lehet h terhes lettél?teszt szerintem,itt járt már így egy lány hsg után már + tesztelt egyből:)Nekem fehérváron fogják a hsg.-t csinálni magánrendelőben 25000ft lesz az egész.Állítólag 18000ft a kontrasztanyag amit a kórházban is ki kellene fizetni.Azt mondta nem fog fájni csak kellemetlen lesz esetleg egy kis görcs és kb 10 perc az egész.Hát remélem igaza lesz:P)
2010. ápr. 16. 11:58
 17/22 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező. A helyzet az,hogy ahány ember annyi féle érzés. Van akinek alacsony van akinek magas a fájdalomküszöbe.Én két fájdalomcsillapítót vettem be a nővér javaslatára.Nem voltam elzáródva. A lényeg : önkontroll ne veszítsd el a fejed,könnyű mondani,de próbáld majd meg ,ha érzel is valamit ne azt mondd magadban,hogy úristen fáj ,mert akkor még rosszabb is lehet ,mondd azt ,hogy csak ennyi? ugyan már,ez semmiség kibírom,én így tettem és az arcom sem rándult.

Nekem még a mensim is szinte fájdalommentes ,úgyhogy hiába mondták hogy mensiszerű görcs. Amikor éreztem ,hogy felhelyezik a katétert igazából erősebb fájdalomra számítottam. Nagyon kellemesen csalódtam. Csak tompa nyomást éreztem ami kellemetlen volt de:önkontroll :). Aztán a folyadék simán átfolyt egyáltalán nem éreztem.

A kontrasztanyag belőlem egyáltalán nem folyt ki míg hazaértem sőt boltba is mentünk . Majd a wc-n folyt ki de kevés . És még másnap is egy kevés. Utána egyáltalán nem fájt .

Sok sikert ne bénítsd magadat mások negatív tapasztalataival. Csak pozitívan.

2010. ápr. 16. 11:58
 18/22 A kérdező kommentje:
hát nemrég volt colonoscópiám (béltükrözés)...ott sírvafakadtam...ráadásul a doki is bunkó volt....ez is gáz, mert kiszolgáltatott pozícióban fekszel, nem ránthatod össze a lábad...stb.... az a baj, hogy akinek átjárható az tényleg azt mondja, hogy nem gáz...na de ha nem az:((( ezt így nem lehet tudni előre
2010. ápr. 16. 22:15
 19/22 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondták, hogy a kontrasztanyag a hasüregben felszívódik.
2010. ápr. 17. 09:05
 20/22 anonim ***** válasza:

Én írtam tegnap 11:58-kor

Igen valószínű azért nem volt nagy fájdalmam mert nem vagyok elzáródva,de hallottam már olyat is akinek mégis fájt pedig nem volt zárt. De én csak megnyugtatni szeretnélek ,hogy minden ember máshogy éli meg,volt aki el volt záródva mégis azt mondta hogy alig érzett valamit.

Bizonyára a többség kontrasztanyag nálam is felszívódott mivel ki tudott jutni a petefészkeimnél a hasüregbe ,de attól még kevés marad a petevezetőkben és a méhben ami a hüvelyen kereszetül jut ki. Nagyon minimális volt.

Aki viszont el van záródva annak persze az egész kifolyik.

2010. ápr. 17. 09:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!