Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyibe kerül magándokinál a...

Mennyibe kerül magándokinál a hsg (átjárhatósági)? Nem meddőségi klinika, csak a magándokim magánrendelőjében.

Figyelt kérdés

Mondta a doki, hogy a rendelőbe megcsinálja, csak előtte meg kell rendelni mindent. Kérdeztem mennyi, azt mondja nem tudja.

Csak mikor kijöttem esett le, hogy a kezdeti örömöm a jó körülmények miatt sokba fog kerülni:(( de nem tudom mennyibe. Kórházba gondolom a tb fizeti, de így magánúton....amúgy ultrahangos lesz és iszonyatosan félek tőle:((

2010. ápr. 16. 09:29
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én dokim abban a kórházban végezte ahol ő dolgozik és 5000ft-ot adtam neki.Ennyi nála egy vizsgálat.

2010. ápr. 16. 09:46
 2/22 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem tudom, hogy a magándokinak mennyi a munkadíja, emiatt lehet más összeg.

De kiindulásként: Nekem a miskolci Kaáliban csinálták meg ezt a vizsgálatot és 30 e Ft-ba került az egész.

Nem akarok hülyeséget mondani, de ha jól tudom, akkor a kontrasztanyag kb 12-15 e Ft körül van. Ehhez jön még a dokid munkadíja.

2010. ápr. 16. 09:46
 3/22 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

Tudtom szerint kórházban nem végeznek uh-s átjárhatóságit, csak 1-2 helyen. De ott is fizetős, mivel a hycosyt nem támogatja a tb. csak a hsg-t.

2010. ápr. 16. 09:47
 4/22 A kérdező kommentje:

hát ez szuper:(( amúgy én is kb 30-ra tippeltem...remélem nem lesz több

a katétert amúgy hova vezetik fel? mert ha nem átjárható hogy megy át a vezetéken?

2010. ápr. 16. 09:49
 5/22 anonim ***** válasza:

Azt elfelejtettem, hogy Pesten inkább a 35-45 e Ft reálisabb ár.

Egyébként az úgy ment, hogy csak a méhüregbe vezettek egy katétert, aminek a végén egy lufi-szerű valami volt. Akkor egy kis oldatot fecskendeztek a méhbe, miközben a lufit felfújták. Így nézték meg, hogy a méhüregből szivárog-e valahol.

Utána a katétert a petevezeték elejéhez (bocs nem tudom szakszerűbben leírni) vezették és onnan nyomták befelé a kontrasztanyagot. És mindezt uh-n követték.

Mivel nekem az egyik szinte teljesen zárt (de nem annyira, hogy a folyadék ne menjen át), 2x is megnyomták a folyadékot, aminek következtében majdnem leestem a vizsgálóasztalról. :))

Az esetek többségében nem fáj. Én voltam a kivétel, mert 2 fájdalomcsillapítóval a szervezetemben is csillagokat láttam. (Szó szerint.)

2010. ápr. 16. 09:58
 6/22 A kérdező kommentje:

mivel nekem is volt nemrég petefészekgyulladásom elképzelhető, hogy valamelyik elzáródott, ráadásul missed abom is volt korábban, ami szintén okozhat elzáródást...szuper....előtte amúgy neked is kellett rákszűrés és betadinos fertőtlenítő kúp?

te mit vettél be és mikor?

2010. ápr. 16. 10:03
 7/22 anonim ***** válasza:

Nekem nem kellett előtte semmi.

De arra remélem figyel az orvosod, hogy nehogy fennálljon a gyulladás. Mert nagy gondokat okozhat, ha nem.

Nekem annyit mondtak, hogy a vizsgálat előtt 1 órával vegyek be bármilyen fájdalomcsillapítót. (Gondolom azt ami nekem jó.) Na én vettem be 1-et 1 órával előtte és még egyet kb 20 perccel előtte is. De nem éreztem a hatását.

Bár lehet, hogy ez volt a csillapított fájdalom. :)))

2010. ápr. 16. 10:09
 8/22 A kérdező kommentje:
és mit? algopyrint?
2010. ápr. 16. 10:10
 9/22 anonim ***** válasza:

Az egyik saridon volt, a másik cataflam. :))))

De ha neked hat az algopyrin, akkor az is jó.

2010. ápr. 16. 10:16
 10/22 anonim ***** válasza:
Lányok!A hsg után normális ha késik a mensi? 3 napja nem jött meg és semmi jele.Este néztem, fehér krémes folyásom volt.
2010. ápr. 16. 10:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!