Szerintetek ez az LH jósteszt pozitív? Én sajnos nem látom annak, csak majdnem.
2016. júl. 16. 18:35
22/28 A kérdező kommentje:
2016. júl. 19. 05:30
23/28 anonim válasza:
Jajj de szép! :) Vigyázz magatokra és jó egészséget! Gratulálni majd akkor fogok ha megszületett. :)
24/28 anonim válasza:
De jó, de jó! :) (olyan lelkiismeret furdalásom volt eddig, hogy azt hittem "elkiabáltam" neked a gratulációt)
Gratulálok még egyszer!! :) (úgy tűnik mégis működik ez a jóstesztelés)
25/28 anonim válasza:
Jajj de jó, örülök az örömödnek, követtem az irásod, mert én is ugyanebben a szituban vagyok, szinte napra pontosan. Nálam az LH brutál pozi, de a ma reggeli HCG még nega volt. Bizom benne, hogy hasonló élményben lesz részem,mint Neked. Gratula :)
26/28 A kérdező kommentje:
Mindenkinek nagyon köszönöm a biztatást és kedves szavakat! Kedves utolsó válaszoló, neked is nagy-nagy drukk! :)
2016. júl. 19. 17:10
27/28 anonim válasza:
Gratulalok!!! Barcsak en is...igy jarnek... JO EGESZSEGET NEKTEK!
28/28 A kérdező kommentje:
Ha esetleg még valaki visszanézne ide, közben már 3 hónapos a kis halovány csíkos lányka :) Kár, hogy közben a kepfeltoltes.hu megszűnt és a képek elvesztek.
2017. júl. 1. 14:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!