Szerintetek ez az LH jósteszt pozitív? Én sajnos nem látom annak, csak majdnem.
2016. júl. 16. 18:35
11/28 anonim válasza:
:( oh. sajnálom.
nem értem, ovut miért jelez. az fura, a ciklusod se olyan...
azért még szorítok, hátha mégis korán volt a teszt.
12/28 anonim válasza:
Szerintem nagyon korán csináltad a tesztet. Nekem a facelle már egyértelműen pozitív volt amikor az xepil még teljesen negatív...
13/28 A kérdező kommentje:
Igen, biztosan nagyon korai volt még ez az x-epil ma reggel, de csak nem bírtam magammal... Ha véletlen lenne majd jó hír, írok majd, de most nem is tudom, hogy reménykedjek-e még. Még nem vagyok teljesen letörve, de a bizakodásom is alább hagyott.
2016. júl. 17. 08:59
14/28 anonim válasza:
Biztos nincs extra halvany kezdodo 2.csik a hcg-n? Lehet az en szemem akarja nagyon latni de mintha nagyon nagyon es meg annal is halvanyabban alulrol folfele haladva halvanyodva lenne ott valami. Vagy csak en latom??!!
15/28 anonim válasza:
Majd ird meg mi lett!Egyebkent mikorra nem varod?
16/28 A kérdező kommentje:
Köszi a további válaszokat is! Nem tudom pontosan, mikor lenne esedékes, 2 ciklust követtem hőmérővel eddig, mindkettő 47 napos volt,de azokban korábban volt ovum, mint ebben a ciklusban. Az 1. 12 napos, a 2. 15 napos luteális fázisú volt. Most nem tudom mennyi lesz.
2016. júl. 17. 16:52
17/28 Pimaszulsuttogó válasza:
Lehet rosszul látom a kép miatt de mintha halvány csík lenne ott, ami ilyen korán teljesen normális hogy nem erős. Drukkolok, ismetelj 3 nap múlva reggel:)
18/28 A kérdező kommentje:
Azt a minimális halvány csíkot csak egy bizonyos szögből lehet látni, szerintem száradási lehet, mert időn túl vettem észre csak.
2016. júl. 17. 16:55
19/28 Pimaszulsuttogó válasza:
Nekem az első teszt fényben alig látszódott, csak árnyékban volt jobban kivehető:) nem tudom milyen tesztet használsz, de általában a száradási csík nem színes hanem szürke vagy fehér, úgyhogy erősen megy a drukk:)
20/28 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a drukkolást is :) Egyelőre csak egy újabb jóstesztet csináltam reggeli elsőből, amit erősebbnek látok kicsit a tegnap reggelinél, de az eredeti, 9 dpo délután/estinél halványabb még picit, vagyis nem egyforma erős a teszt a kontrollal (11 dpo-n). Fotót ha sikerül, teszek fel, de lehet csak délután.
2016. júl. 18. 05:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!