S. O. S! 5 napja késik, fogyókúra miatt mindig késik? Mert most jelenleg elég drasztikusan fogyókúrázok. Ez tényleg így bekavarhat a hormonoknak? Tényleg jó lenne ha megnyugtatnátok, eléggé ideges vagyok már miatta.
Attól függ. Nem mindegy, hogy milyen súlyról fogytál le és hová és hogy. Nekem semmilyen zavart nem okozott a vérzésemben, mikor 73 kg-ról lefogytam 58 kg-ra diétával, de én eleve alacsony vagyok, tehát ideális súlyra fogytam le.
Viszont volt olyan osztálytársam annak idején, aki 50-53 kg-ról fogyott le 40 kg-ra éhezéssel, mert anorexiás volt, na, neki nem jött meg hónapokig.
Egyébként nem fogyókúrázni kell, hanem diétázni és mozogni.
Fogyókúrával csak saját magaddal tolsz ki.
De egyébként lehetsz terhes, ha élsz nemi életet, ha még csak 5 napja késik. Tolódhat is a ciklus, spontán peteérés is lehet, és akkor nem feltétlen mutatja ki 5 nap késés után a teszt.
De lehet simán valamilyen egészségügyi oka, aminek semmi köze a fogyáshoz.
Ha most ki is marad a vérzésed, a teszt negatív lesz, akkor ha a következő vérzésed sem jön meg, akkor fordulj orvoshoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!