Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha ovu után 1 nappal voltunk...

Ha ovu után 1 nappal voltunk együtt párommal (péntek), meg utána vasárnap, akkor esélyes a baba?

Figyelt kérdés
Csütörtökre nem várom, és puffadok is rendesen, bár lehet ennek nincsen hozzá köze. :D

2016. júl. 15. 21:33
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Mi ujsag Nalad?
2016. júl. 21. 16:10
 12/18 A kérdező kommentje:
Tegnap kellett volna megjönnie, csináltam tesztet délután, negatív volt. Ma még sehol semmi vérzés, viszont elkezdett baloldalt szurkálni most, fura érzés, de jó. Veled mi a helyzet? :)
2016. júl. 22. 12:24
 13/18 anonim ***** válasza:
Nálam ugyan ez... Nálam is tegnap nem jött, teszt nega, hasam szúrkál és fáj....
2016. júl. 22. 14:56
 14/18 anonim ***** válasza:
Még annyi, hogy 4. napja folyásom van, fehér, nem krémes, nem vizes, illetve 2 napig krémes volt ami mára elmaradt és felváltotta a nem vizes de nem is krémes... :-P Nálad ezzel kapcsolatban tapasztalás?
2016. júl. 22. 15:16
 15/18 A kérdező kommentje:
Szinte ugyanaz, mint neked :D
2016. júl. 22. 20:47
 16/18 anonim ***** válasza:
:D drukkolok Neked,Magunknak! Teszteltel azota?
2016. júl. 23. 09:16
 17/18 A kérdező kommentje:
Nagy bánatomra, sajnos megjött...azért még szurkolok neked, remélem helyettem is babás vagy. :( :D
2016. júl. 23. 23:34
 18/18 anonim ***** válasza:

😒😢 drukkolok akkor,hogy az augusztus a Ti honapotok legyen!

Nalam meg semmi...akartam most tesztelni de varok meg. Koszonom a drukkot. 8 ev sikertelen. Es mar benne vagyok a korban, ez az utolso ev. Doki szerint is ha ez AZ ev sem, akkor mar...itt a vege. Sot, doki mar tavalyi evet sem javasolta. De nem akarom elhinni, hogy gyerek nelkul kell eljunk. Szoval HA most, pont most sikerult, akkor helyetted is 😉😊😁

2016. júl. 24. 05:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!