Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha ovu után 1 nappal voltunk...

Ha ovu után 1 nappal voltunk együtt párommal (péntek), meg utána vasárnap, akkor esélyes a baba?

Figyelt kérdés
Csütörtökre nem várom, és puffadok is rendesen, bár lehet ennek nincsen hozzá köze. :D

2016. júl. 15. 21:33
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Ovu után egy nappal még beleférhet, bár a petesejt élettartama elég rövid. Utána vasárnap már biztosan késő volt.

Persze, ha tudod, mikor volt ovud (tesztelsz, vagy méred a hőd).

Drukkolok!

2016. júl. 15. 21:38
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
eselyes lehet...egyreszt egy dolog h tudod mikor van az ovu de nem tudhatod pontosan mikor reped meg a tuszo, mennyire gyorsak a spermiumok stb. órák is számithatnak....masreszt az hogy a petesejt atlag 12-24 orat van eletben az azt jeleni hogy van akinek csak 12 orat van eletben vab akinek 36 orat stb...szoval ovu utani napbol megfoganhatott...a puffadas ezer mas miatt is lehet arra ne alapozz azert :)
2016. júl. 15. 22:01
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Alacsony az eselye.

A nogyogyaszom.ovu napjan is kesoinek mondja.. elmagyarazta miert de ugy elmondani en nemtudom.:)

2016. júl. 16. 06:33
 4/18 anonim ***** válasza:
82%
mindket gyerekem ovu napjan fogant uzenem a dokidnak (es mivel ovu tesztet hasznalok tudom is hogy az mikor van..)
2016. júl. 16. 06:38
 5/18 anonim ***** válasza:
70%
Erdekes orvos pehet. Kovetett peteeresem volt. Aznap amikor ovum volt pont elkaptuk. Latta az orvos. Aznap nem tudtunk egyutt lenni csak masnap reggel. Es a lanyom koszoni jol van🤗🤗🤗ennyit az orvosrol. 😀
2016. júl. 16. 09:04
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
En is csutortokon nem varom, nekem is akkor volt ovum, mint Neked es szinten puffadok, mint egy vizilo. Alig ferek el a nadragombam... Sztem en nem vagyok babas csak a hormonjaim.. Neked drukkolok!!!! Termeszetesen kiugranek a feszulos nadragbol oromomben ha vegre lenne egy pozi tesztem :)
2016. júl. 16. 17:38
 7/18 A kérdező kommentje:
Utolsó, azért neked is megy a drukk! :)
2016. júl. 16. 22:09
 8/18 anonim ***** válasza:
Koszi!! 😊 Puffadasod? Nalam ma jobb a helyzet. Tegnap egesz nap mindjart megjon erzesem volt. Ma is de ma kevesbe. Pedig messze meg a jovo csutortok...pentek... Veled?
2016. júl. 17. 13:02
 9/18 A kérdező kommentje:
Hát igen, messze. Nekem ma volt/van egy kicsit mindjárt megjön érzésem...majd meglátjuk mi lesz ebből, reméljük a legjobbakat. :)
2016. júl. 17. 21:06
 10/18 anonim ***** válasza:
Mindenkeppen Irj mi lett. Egyebkent hot kered?
2016. júl. 18. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!