Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nagyon korai tünetek, volt...

Nagyon korai tünetek, volt már valaki így?

Figyelt kérdés
Járt már úgy valaki, hogy épp a nemvárt időpontjában már émelygett, fájt a melle és kezdett érzékeny lenni a szagokra, a teszt pedig pozitív?
2016. júl. 14. 15:23
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
nekem úgy volt, hogy a nemvárt előtti este a kedvenc joghurtom kb felénél úgy éreztem, hogy egy falatot se többet, mert visszaköszön, másnap reggel pozitív lett a tesztem (bár nekem pár nappal a teszt előtt már volt beágyazódásos vérzés, szóval sejtettem, hogy sikerülhetett)
2016. júl. 14. 15:33
 2/9 A kérdező kommentje:
És ez a beágyazódásos vérzés meddig tart és mennyire észrevehető?
2016. júl. 14. 15:39
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
egyetlen egyszer vettem észre és inkább barnás pecsét volt, de mivel soha az életemben nem volt ilyenem, és pont abban az időben volt, amikor lehetett a beágyazódás, onnan tudtam, hogy ez az lesz
2016. júl. 14. 15:54
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem emlékszem mikor, de tudom hogy a nemvárt előtt pár nappal (2-3) volt tünetem. A kolléganőm tonhalas pizzát evett én pedig rosszul lettem az illatától, pedig amúgy nagyon szeretem. Másnap reggel a kávéillat volt rám ugyan ilyen hatással. Én nem is gyanakodtam, csak amikor késett akkor állt össze a kép hogy ezért volt :D.
2016. júl. 14. 15:59
 5/9 anonim ***** válasza:

Én is voltam így, én a férjem illatától lettem rosszul, amikor megölelt, pedig egyébként imádom.

Azt mondtam magamnak, hogy ez még korai, de pozitív lett a teszt néhány nap múlva.

Egyébként is olyan más volt minden, de azt hittem, csak belemagyarázom.

2016. júl. 14. 16:28
 6/9 anonim válasza:
100%
Ma várom a mensim (vagy nem :) ) 15 hónapos a kisfiam. 2 hete történt egy kis baleset és most várom az eredményét. Ma kellene megjönnie, de még semmi. Viszont 3 napja szédülök, ma reggel fogmosás közben bokákoltam és egész nap szar volt a gyomrom. Még várok 2 napot, ha semmi, akkor veszek tesztet :)
2016. júl. 14. 17:02
 7/9 A kérdező kommentje:
Húha majd írd meg!!!
2016. júl. 14. 19:02
 8/9 Pimaszulsuttogó ***** válasza:
Nekem 1 héttel menszi előtt kezdődtek a tünetek (7. Dpo)de csak a 10. Dpo-n teszteltem pozit délután, mert azt hittem hogy korai lenne. Sajnos az émelygés azóta is megvan, a cicim meg lassan akkora mint egy dinnye. Az első gyerekemnél nem ismertem meg semmilyen terhességi tünetet:)
2016. júl. 14. 19:38
 9/9 anonim válasza:
6.vagyok... Sajnos ma délelőtt megjött :(
2016. júl. 16. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!