Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem tudom legyen-e harmadik....

Nem tudom legyen-e harmadik. Minden nap másképp érzek. Nektek mi segített dönteni?

Figyelt kérdés
A nagyobb 3 éves, a kisebb 1. Ha akarunk, akkor kis korkülönbséggel. Nem szeretnék újra itthon lenni, ha egyszer újra dolgozom. Amikor sima napunk van nagyon szeretném a harmadikat, amikor a nagy dacol és elfekszik a kicsi pedig sír, akkor úgy érzem megőrülök. Hova még egy? Nem tudom...
2016. júl. 13. 19:50
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Szia én is most így voltam a nagy lányom 6 a kicsi 2 múlt,

Férjem nagyon akart próbálkozni már tavaly én most mentem bele mert valahol már én is akartam de féltem-félek,hogy hogy lesz 3-mal.

Most lett pozitív a tesztem tegnap..és hidd el azon jár az eszem mire vártam eddig?Ha egyszer úgy is akartam még 1-et és jól is élünk.

Te ne várj!!!

2016. júl. 14. 08:08
 12/19 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező #8 vagyok végül hogy döntöttél?
2016. dec. 9. 06:32
 13/19 anonim ***** válasza:

Kérdezó hogy döntöttetek?

6-os vagyok 22 hetes a 3.-al 😊

2016. dec. 9. 09:06
 14/19 anonim ***** válasza:
Gratulalok #6-os minden jót, konnyu es problémamentes szülést kívánok #8😉
2016. dec. 9. 12:03
 15/19 anonim ***** válasza:

Köszönöm!

2016. dec. 9. 12:57
 16/19 anonim ***** válasza:

8as nálatok még nem kopogtatott a gólya azóta?

2016. dec. 9. 12:59
 17/19 anonim ***** válasza:
Az én életem picit fordult azóta.. Szerettük volna sajnos elveteltem.. Aztán hogy ne kattanjak nagyon ra belevágtam egy gazdasági informatikus képzésbe... Termeszetesen nem adtuk fel a csaladbovites gondolatát de halasztottunk picit rajta. Meg néhány hónap es újra küldünk levelet a golyanak😉
2016. dec. 9. 19:04
 18/19 anonim ***** válasza:

Sajnálom:(

Továbbra is drukkolok!

2016. dec. 10. 17:10
 19/19 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező, az elmúlt hónapok megadták e a választ a kérdésedre?
2017. máj. 22. 01:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!