Nem tudom legyen-e harmadik. Minden nap másképp érzek. Nektek mi segített dönteni?
Figyelt kérdés
A nagyobb 3 éves, a kisebb 1. Ha akarunk, akkor kis korkülönbséggel. Nem szeretnék újra itthon lenni, ha egyszer újra dolgozom. Amikor sima napunk van nagyon szeretném a harmadikat, amikor a nagy dacol és elfekszik a kicsi pedig sír, akkor úgy érzem megőrülök. Hova még egy? Nem tudom...2016. júl. 13. 19:50
11/19 anonim válasza:
Szia én is most így voltam a nagy lányom 6 a kicsi 2 múlt,
Férjem nagyon akart próbálkozni már tavaly én most mentem bele mert valahol már én is akartam de féltem-félek,hogy hogy lesz 3-mal.
Most lett pozitív a tesztem tegnap..és hidd el azon jár az eszem mire vártam eddig?Ha egyszer úgy is akartam még 1-et és jól is élünk.
Te ne várj!!!
12/19 anonim válasza:
Kedves Kérdező #8 vagyok végül hogy döntöttél?
13/19 anonim válasza:
Kérdezó hogy döntöttetek?
6-os vagyok 22 hetes a 3.-al 😊
14/19 anonim válasza:
Gratulalok #6-os minden jót, konnyu es problémamentes szülést kívánok #8😉
16/19 anonim válasza:
8as nálatok még nem kopogtatott a gólya azóta?
17/19 anonim válasza:
Az én életem picit fordult azóta.. Szerettük volna sajnos elveteltem.. Aztán hogy ne kattanjak nagyon ra belevágtam egy gazdasági informatikus képzésbe... Termeszetesen nem adtuk fel a csaladbovites gondolatát de halasztottunk picit rajta. Meg néhány hónap es újra küldünk levelet a golyanak😉
18/19 anonim válasza:
Sajnálom:(
Továbbra is drukkolok!
19/19 anonim válasza:
Kedves Kérdező, az elmúlt hónapok megadták e a választ a kérdésedre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!