Harmadik szülésem után vagyok, a kisbabám 19 napos. Ki tapasztalt még ennyi idővel a szülés után vizeletcsepegést? Segített rajta az intim torna? Mennyi idő után van változás?
köszi a válaszokat!
Hát ami azt illeti elég ijesztő hiszen 33 éves leszek.. nem szeretnék évekig ezzel szórakozni.. na de ki szeretne.. a Kriston könyv megvan, de a tornára nem jutok el..
itt a neten találtam egy videót ami megvásárolható nem Kriston -féle torna, hanem szinte ugyanaz- a Kegel gyakorlatok..- na mindegy.. nem válogatok.. kipróbálom.. közben pedig vicces de egy korábbi gyűjtögetésem jóvoltából ezt a megvásárolható videoanyagot már letöltöttem valahonnan.. tök jó.. már csak el kell kezdeni komolyan tornázni.... tegnap kipróbáltam nem bonyolult.. jó köhögős vagyok-elkaptam a középső manókámtól.. ami ugyebár kínos a szülés után:) pláne nálam.. de most már köhögés közben tudatosan zárom az izmaimat--- sikerült!!! nem cseppent el!!!! a gyakorlatok állandóan ismételve vannak ..elég érthető a magyarázat és jó a felvétel is.. szóval elindultam a normális irányba asszem.. van még 3 hetem a 6 hetes kontrollig.. talán addigra lesz némi sikerélményem még ezzel kapcsolatban.. ha nem akkor szólok a dokimnak..
Hűű..sajnálom! és nem lehet valamivel javítani rajta?
Mármint a te eeteden?
műtéti megoldás?
Egyenlőre nem megyek még dokihoz, mert még alig telt el pár hét.. majd a 6 hetesen szóba hozom..
van itt egy rendelő ahol műszeresen is tudják ezt a szorító erőt mérni.. max ott tudakolózom..
nem lehet hogy rosszul gyakoroltad be a Kegel gyakorlatokat?
Bevallom én trehány vagyok.. a terhesség alatt is cseppent el vizelet hányás közben.. de a nagy fehér előtt guggolva nehéz is volt visszatartani főleg hogy erőltetett a hányás is..
de akkor nem nagyon foglalkztam ezzel a tornával..
most azért bízom benne hogy rendbe tudom tenni magam..
elolvastam a Kriston könyvet is..
de a kegelről van videóm, azt könnyebb átlátni, mit mikor hova szorítsak:)
remélem mindkettőnknek rendbe jönnek a dolgai! javulást kívánok!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!