Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek ez jelenthet...

Adney kérdése:

Szerintetek ez jelenthet terhességet? Teszteljek, vagy várjak még?

Figyelt kérdés

Június 2-án menstruáltam, aztán a július 4-én volt egy 2 napig tartó "menzeszem", görcsök nélkül, és szokatlanul kevés vérzésem volt, inkább barnás. (Mindig erős görcseim és vérzésem van egyébként). Egy hete hányingerem van, szédülök, de van étvágyam is.

Megszakítással védekezünk, így gondoltam bármi lehet, csináltam kétféle tesztet még vasárnap (igaz délután), mindkettő negatív lett. De a hányingerem továbbra sem akar elmúlni.

Szerintetek csináljak még egy tesztet? Ha orvoshoz megyek, akkor mikor tudná egyértelműen megállapítani, hogy terhesség -e?

2016. júl. 13. 09:54
 1/1 anonim ***** válasza:

Holnap reggeli első vizeletből csinálj tesztet.

Ha negatív, akkor azért erősen valószínű, hogy nem vagy terhes, esetleg bekaptál valami vírust.

Az orvos sokat még nem lát ilyenkor, vértesztet kérhet a HCG szint megállapításához.

2016. júl. 13. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!