Kiszakadt az óvszer a párom belém élvezett! Mennyi az esélye hogy terhes lehetek?
B+! Te tényleg nem bírod felfogni??? Kb.olyan ez a " hány százalék esélyem van terhesnek lenni" kérdésed,mintha a lottó nyerőszámait kérnéd tőlünk! :-)
De jó,ha mindenképpen számokat akarsz látni,én arra tippelek,hogy olyan 17% az esélye a terhességnek!
"Nekem csak ennyi a kérdésem hogy mennyi az esélye hogy babánk lesz amikor az aktus mensit követő 10. napon történt és nem szándékos volt hanem az óvszer szakadt el! :-)"
Ez már így egyértelmű kérdés és könnyen lehet rá válaszolni: Pont annyi az esélyed, mintha szándékos lett volna.
Szia!Ha babát szeretnél akkor ne csak egyszer próbálkozzatok.Amúgy nagy esély van rá hogy teherbe estél.
Nekem ezek voltak a tüneteim ezek menstruáció előtt már 3-4 nappal jelentkeztek:szédülés, mellfeszülés, hányinger,émelygés,kivánósság
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!