Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kiszakadt az óvszer a párom...

Kiszakadt az óvszer a párom belém élvezett! Mennyi az esélye hogy terhes lehetek?

Figyelt kérdés
2016. júl. 13. 07:16
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
100%
Itt mindenki értelmesen válaszolt, sőt kaptál is választ, csak épp nem tudod értelmileg felfogni, hogy a pontos választ az égvilágon senki sem tudja! A legjobb válasz, akár tetszik akár nem: 50-50%! Vagy igen, vagy nem!
2016. júl. 13. 15:36
 32/37 A kérdező kommentje:
Ezt tudom!
2016. júl. 13. 15:38
 33/37 anonim ***** válasza:
100%

B+! Te tényleg nem bírod felfogni??? Kb.olyan ez a " hány százalék esélyem van terhesnek lenni" kérdésed,mintha a lottó nyerőszámait kérnéd tőlünk! :-)

De jó,ha mindenképpen számokat akarsz látni,én arra tippelek,hogy olyan 17% az esélye a terhességnek!

2016. júl. 13. 15:46
 34/37 anonim ***** válasza:
100%

"Nekem csak ennyi a kérdésem hogy mennyi az esélye hogy babánk lesz amikor az aktus mensit követő 10. napon történt és nem szándékos volt hanem az óvszer szakadt el! :-)"

Ez már így egyértelmű kérdés és könnyen lehet rá válaszolni: Pont annyi az esélyed, mintha szándékos lett volna.

2016. júl. 13. 16:01
 35/37 anonim válasza:
35%
Amugy meg miert ide irsz a teherbeesesi problemakhoz? Itt mi inszemrol, lombikrol es egyebekrol beszeltunk, mert nehezen jon a baba. A kiszakadt ovszer esete nem teheto ide...
2016. júl. 14. 09:07
 36/37 anonim ***** válasza:
Végigolvastam amit írkáltak😊 Na mi lett kérdező?
2016. júl. 27. 19:45
 37/37 DorciésTina ***** válasza:

Szia!Ha babát szeretnél akkor ne csak egyszer próbálkozzatok.Amúgy nagy esély van rá hogy teherbe estél.

Nekem ezek voltak a tüneteim ezek menstruáció előtt már 3-4 nappal jelentkeztek:szédülés, mellfeszülés, hányinger,émelygés,kivánósság

2017. febr. 19. 09:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!