Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kiszakadt az óvszer a párom...

Kiszakadt az óvszer a párom belém élvezett! Mennyi az esélye hogy terhes lehetek?

Figyelt kérdés
2016. júl. 13. 07:16
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:
Nem azt akarom! Már nézegettem utánna! De reméltem hátha az ember a való életből többet tud és tud számomra újat mondani! :-)
2016. júl. 13. 07:59
 22/37 anonim ***** válasza:
100%

A legtermékenyebb időszakban volt az aktus.

Átlagosan 20% esély van arra, hogy terhes legyél még akkor is,ha pont jókor voltatok együtt.

De, ahogy írtak már mások, van, aki egy aktusból terhes lesz,van, aki évekig vár a babára. Nekem is volt ilyen is, olyan is.

2016. júl. 13. 08:51
 23/37 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanannyi az esélye, mint ha védekezés nélkül szerelmeskedtetek volna.

Szabályos ciklusnál a 10. nap a termékeny időszak kezdete, ez növeli az esélyeket, de megjósolni nem lehet. 0-100% között van, mint amikor a ruletten feketére vagy pirosra teszel. Vagy igen, vagy nem.

A ciklus végén kiderül.

2016. júl. 13. 09:54
 24/37 anonim ***** válasza:
46%
Ezek az 50%-50% esélyes emberkék honnan jönnek? Tanultatok ti valaha is legalább középiskolás szintű valszámot? Elárulom, hogy attól, hogy egy esemény bekövetkezése kétesélyes, tehát vagy igen vagy nem, attól még a két lehetőség valószínűsége egyáltalán nem 50-50 százalék, hanem úgy nagyjából bármi lehet az egyéb körülmények (például egészségügyi és biológiai szempontok) függvényében. Mivel itt az egyéb körülményeket nem ismerjük, így csak az elegendően nagy számú reprezentatív mintán végzett statisztikai elemzés adhat támpontot, azaz a korábban belinkelt pearl index. Az alapján pedig az igen 85%-al nyer a 15%-os nemmel szemben.
2016. júl. 13. 10:40
 25/37 anonim ***** válasza:
60%
Illetve még én is rosszul írtam, mert ez az egy éven belüli teherbeesés valószínűségét mutatja, aminél megintcsak nem tudjuk a próbálkozások számát. Szóval nem tippelgetni kell, hanem tesztelni!
2016. júl. 13. 10:45
 26/37 anonim ***** válasza:
100%

Igen, rosszul írtad.

A Pearl Indek valóban 85.

De ez nem százalékot jelöl.

Azt jelenti, hogy 100 nőből, akik egy éven át rendszeres szexuális élet mellett nem védekeznek semmivel, egy éven belül 85 teherbe esik.

Itt viszont egyetlen aktus "valószínűségét" kellene besaccolni, ami gyakorlatilag lehetetlen.

Ezért írtuk az 50-50%-ot, mert az a vagy IGEN vagy NEM kategóriának felel meg. Illetve én írtam a 0-100%-ot is, de ez gyakorlatilag ugyanazt jelenti.

Ha Kérdező nem lesz terhes ebből az aktusból, akkor az 0%, ha meg kisbabája lesz, akkor az 100%.

2016. júl. 13. 10:56
 27/37 anonim ***** válasza:
szia! gondolod privátban leírod a kérdéseid segítek.:)
2016. júl. 13. 11:09
 28/37 A kérdező kommentje:

Nekem csak ennyi a kérdésem hogy mennyi az esélye hogy babánk lesz amikor az aktus mensit követő 10. napon történt és nem szándékos volt hanem az óvszer szakadt el! :-)

Köszi eddig is mindenki de még várom mindenki hozzászólását aki tud ebben az esetben valamit! :-)

2016. júl. 13. 14:59
 29/37 anonim ***** válasza:
37%
Ezt csak a jóisten tudja neked megmondani!!! :-D
2016. júl. 13. 15:30
 30/37 A kérdező kommentje:
Aki tud valami értelmes választ adni csak az válaszoljon már légyszíves én nem ilyen hüvelyességekre vagyok kíváncsi
2016. júl. 13. 15:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!