Kiszakadt az óvszer a párom belém élvezett! Mennyi az esélye hogy terhes lehetek?
A legtermékenyebb időszakban volt az aktus.
Átlagosan 20% esély van arra, hogy terhes legyél még akkor is,ha pont jókor voltatok együtt.
De, ahogy írtak már mások, van, aki egy aktusból terhes lesz,van, aki évekig vár a babára. Nekem is volt ilyen is, olyan is.
Ugyanannyi az esélye, mint ha védekezés nélkül szerelmeskedtetek volna.
Szabályos ciklusnál a 10. nap a termékeny időszak kezdete, ez növeli az esélyeket, de megjósolni nem lehet. 0-100% között van, mint amikor a ruletten feketére vagy pirosra teszel. Vagy igen, vagy nem.
A ciklus végén kiderül.
Igen, rosszul írtad.
A Pearl Indek valóban 85.
De ez nem százalékot jelöl.
Azt jelenti, hogy 100 nőből, akik egy éven át rendszeres szexuális élet mellett nem védekeznek semmivel, egy éven belül 85 teherbe esik.
Itt viszont egyetlen aktus "valószínűségét" kellene besaccolni, ami gyakorlatilag lehetetlen.
Ezért írtuk az 50-50%-ot, mert az a vagy IGEN vagy NEM kategóriának felel meg. Illetve én írtam a 0-100%-ot is, de ez gyakorlatilag ugyanazt jelenti.
Ha Kérdező nem lesz terhes ebből az aktusból, akkor az 0%, ha meg kisbabája lesz, akkor az 100%.
Nekem csak ennyi a kérdésem hogy mennyi az esélye hogy babánk lesz amikor az aktus mensit követő 10. napon történt és nem szándékos volt hanem az óvszer szakadt el! :-)
Köszi eddig is mindenki de még várom mindenki hozzászólását aki tud ebben az esetben valamit! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!