Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet -e gond ha spermás lett...

Lehet -e gond ha spermás lett a wc papír?

Figyelt kérdés
Lehet hülye kérdés és eléggé szégyellem magam hogy itt kell ilyet kérdeznem, de most nagyon bemeséltem magamnak a dolgokat. Szóval az lenne, hogy szórakoztunk egy kicsit a barátommal.Amit tudni kell hogy épp megvan és a 2. napba vagyok ,ruha volt rajtam, viszont a kezem spermás lett. Ezzel az a gond hogy kb fél óra múlva elmentem wc-re és sajnos elfelejtettem előtte megmosni a kezemet.Szóval most végigidegeskedem az életem, hogy nem -e maradt olyan és ha igen, mivan ha összefogdostam a papírt, ami olyan lett és utána magamhoz érintettem. Mivan ha így sikerül teherbe esnem? Ígyis rettegek a teherbeeséstől a 18 éves fejemmel mindig óvszerrel védekeztünk és nagyon figyeltem mindig mindenre, de most sajnos elbénáztam.Így utólag már nem tudok mit tenni, ezért megnyugtatást várok hátha ebből nem lehet semmi baj. Lehet, hogy én vagyok a tudatlan és sokan megfognak szólni azért, mert ezt a kérdést fel mertem tenni, de jobb ha "tapasztaltabbak" mondanak véleményt. Csak remélem, hogy letörlődött a kezemről annyi idő alatt ami volt rajta, mivel nem egyből mentem wc-re utána.A barátom pólójára rácsöppent egy kicsi és láttam, hogy meg volt száradva, szóval lehet hogy már nem is voltak életképesek. Normális válaszokat szeretnék és nem olyanokat hogy jaj hol voltál biosz óráról és hogy ne szexelj.. Azt hiszem mindenki így kezdi..Köszönöm!:)

2016. júl. 11. 15:52
 1/6 anonim ***** válasza:
53%
A wc papírnak biztos baj..emberfejű, wc papír testű gyerekeket fog elleni.
2016. júl. 11. 15:55
 2/6 anonim ***** válasza:
82%

Szia! Ne idegeskedj, a terhesség esélye így szinte a nullával egyenlő. Nem sokáig maradnak életben a spermiumok a szabad levegőn. Én megszakított közösülés mellett sem estem évek óta teherbe, akkor lett babánk, amikor terveztük és élesben csináltuk.

Ne félj, nem lesz semmi gond!

2016. júl. 11. 15:58
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

0 az esélye.

Ahhoz hogy megtermékenyülj a spermának a hüvelyBE kell kerülni.

2016. júl. 11. 16:41
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ettől nem lettél terhes
2016. júl. 11. 18:18
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Kizárt...
2016. júl. 11. 18:43
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat !:) Remélem akkor tényleg nincs okom az aggodalomra.
2016. júl. 11. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!