5 napja késik, érdemes holnap tesztelnem?
Többször is együtt voltunk barátommal, úgyhogy nem tudom mikortól számítsam azt a bizonyos 14 napot.
Az 5 nap alatt nem, amikor nem jött meg.
Igen, negatív lett, mono-teszt. Csinálni fogok holnap egy másik fèlèt is. Szerintetek ez az eredmèny igaz?
Azt volt rá írva 1 napos kèsèssel már lehet használni. Nekem pedig több napos volt.
Sajnálom!
Viszont már el is indult egy új ciklus! :)
szia,nekem 10 napja késik.azért várok még mert volt tobbszor is hogy 6 napot késett. Szeretnénk babát már másfél éve, probalok pozitiv lenni!a hasam neha szur de semmi menzesz érzés,hányingerem lesz egyik percrol a masikra es ugyanugy el is mulik.
Drukkolok hogy baba legyen! :) puszo
Nekem pontosan egy hetet kesett, teszteltem mielott megjott volna mono-teszt, az negativ lett, aztan meg is jott. Ugyhogy èn már nem vagyok az szerintem:(
Te tesztelj szerintem lassan!!:) 10 nap már simán lehet baba*.* nagyon-nagyon szoritok neked!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!