Nem gondoltam, hogy valaha ilyet kérdezek, de ez a jó öreg száradási, vagy nagyon extra halvány 2. vonal? (X-epil)
Holnap lenne a menzi napja, de ma d.után csináltam egy tesztet, ami ilyen lett:
VOlt már pozitív tesztem, azon nem kellett gondolkodni, volt már negatív, az is egyértelmű volt, de ilyen még nem...
Tudom, a nemvárt napján úgyis kiderül, hogy megjön e, azt is tudom, hogy hamar teszteltem, pláne nem reggeliből, de volt egy megérzésem, aztán ezt kaptam...
Ha holnap nem jön meg, akkor viszont csak hétfőn tesztelek, addig nem.
Hűha :)
Megleptek a kommentek, tényleg nehezen hiszek neki, mert eddig megszakításosan "védekeztünk" és most kezdenénk "élesben" :)
Remélem igazatok lesz :)
Majd megírom, hogy mi lett, bár úgy érzem, hogy meg fog jönni...
Köszönöm, hogy megnézztétek!
Érzed, hogy meg fog jönni? Mármint lelkileg vagy tényleg vannak görcseid? Mert az normális még terhesség esetén is, hogy a nemvárt napján mindjárt megjön érzésed van. :)
Én is látom a csíkot! Remélem gratulálhatok majd! Mennyi idős a gyermeked?
Mi nemrég kezdtünk el agyalni a tesón, talán ősszel nekivágunk, izgi ez az egész.
Sziasztok!
Úgy alakult a helyzet, hogy tesztelni nem tudtam, mert nincs itthon... :/ A kisfiam elkapott egy hányós-hasmenős vírust, így én elmenni venni nem tudtam, nem csatangolok vele, a férjem meg korán ment dolgozni, így ő se tudott venni, de ha jön haza, akkor hoz egyet, ha addig nem jön meg. Ha nem jön meg, mert most voltam a mosdóban és sajnos minimális barnázásom van... :/
Amúgy tegnap éreztem a "mindjárt megjön érzést", viszont mára teljesen elmúlt, de ugye ez a barnázás dolog nem jelent sok jót, úgyhogy nem valószínű, hogy el kell lőnöm majd egy újabb tesztet, legalábbis ebben a ciklusban...
Egybként kedves utolsó, 2 éves lesz nyár végén a fiúnk. Úgy volt, hogy mi is ősztől kezdünk élesben próbálkozni a tesóval, de aztán túl elöntöttek az anyai ösztönök, így nem várunk addig :)
És nektek mennyi idős a gyerkőc?
Hát sajnos a mai tesztem (bár nem reggeli, akkor nem tudtam tesztelni) negatív lett, úgyhogy vagy csk szellemcsík volt, vagy volt valami, de megállt.
Egyébként vérzés még mindig nincs, csak minimál barnázás...
Majd reméljük j.hónapban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!