Lehet, hogy be kellene gyógyszerekkel állítani a szabályos ciklust vagy csak legyek türelmesebb?
Figyelt kérdés
Fél éve nem szedem a Yasmielle-t, azóta ugyan olyan rendszertelen a ciklusom, mint gyógyszer előtt, sőt az első ki is maradt,4 hónapja próbálkozunk babával, de semmi eredmény.2010. ápr. 15. 07:19
1/4 anonim válasza:
Nekem cickafarkfű teával sikerült beállítanom a ciklusomat,pedig akkor még szopizott a 18 hós fiam.egy hónapig minden nap megittam 1 pohár teát(az elején 2 pohárral,de baromi rossz volt így maradtam a reggeli ivásnál)1 hónap után 2-3 nap késéssel megjött,utána 2Xteljesen időre majd ezután belekezdtünk a babagyártásba,és egyből sikerült.hozzáteszem,hogy a középső fiam inszeminációs(2 évig próbálkoztunk előtte),és szopizott amikor terhes lettem.szóval nekem egyértelműen a tea segített.gondolom nem mindenkinél jön be,de szerintem próbáld meg,vesztenivalód nincs vele.Ha nem sikerül akkor menj el dokihoz!
2/4 anonim válasza:
mit jelent pontosan, hogy szabálytalan. mert ha általában 25 és 35 nap között van valahol, az még nem gond. attól még nyugodtan lehet peteérésed, csak mindig más időpontban.
3/4 A kérdező kommentje:
az utolsók 31,34,35 naposak voltak
2010. ápr. 15. 12:45
4/4 anonim válasza:
:)
igen, sejtettem. rosszul értelmezed a szabálytalan fogalmát. nem csak az a szabályos, ami a biosz könyvben leírt 28 napos. :)
teljesen rendben vannak a cikluaid, de aggódj!
és még mielőtt rosszul értelmeznéd a meddőség fogalmát is: átlagos idő, amíg egészséges pároknak sikerül a baba: fél év. tehát ha most nektek sikerül, még mindig átlagon felüliek lesztek. türelem. fog jönni az a baba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!