Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 3 napja késik a menzeszem?...

3 napja késik a menzeszem? Lehetek terhes? Többi lent

Figyelt kérdés

3 napja kèsik a menzeszem. 28 napja nem jött meg.

18 èves vagyok. Van barátom, nemi èletet is èlek 1 fèl ève lassan heti 1-2x.

Mindig vèdekezünk óvszerrel, semmi baj nem volt eddig.

Ami más volt a hónapban esetleg:

- piros durex helyett, lila durexet használtunk

- egyszer vègig simitotta, de mèg az aktus előtt ès nyilván nem dugta belèm..

- volt anál egyszer ès nem használt gumit, kihúzta amikor elment, de ilyenkor mindig fèlek, hogy valami lefolyik....:/

- az utolsó aktusunk előtt szörnyen rosszul voltam, elkèpesztően fájt a hasam, káprázott a szemem, ha felálltam volna 100%,h összeestem volna.

Mielőtt megkellett volna jönnie akkor is fájt a hasam, azóta nincs semmi tünetem.

Nagyon fèlek, mèg most voltam 11.-es, èrettsègim sincs mèg. Nem lehetek terhes! :(

2016. júl. 8. 11:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Szia! Én még csak most olvastam. Szerintem nem vagy terhes. Mert ha a popsidról le is folyt volna a puncidra akkor is nagyon kevés az esélye,hogy terhes legyél. A spermiumok nem tudnak felmászni. :) Ahhoz löket kell,hogy a méhszájig eljussanak. :) 3 nap meg még abszolut de nem sok! Nekem is van,hogy 3 nappal - 4 nappal később jön meg,pl: ez júniusban volt. :) Általában 23.-án vagy 24.-én szokott megjönni erre megjött július (új hónap) 3.-án. Pedig aztán nekem be van állva normálisan (nem szedek fogamzásgátlót). Tehát szerintem ne aggodalmaskodj. Ilyenkor meg ha jobban stresszelsz nehezen fog megjönni! :) És ha most nem mutatja a teszt akkor majd 10 nap múlva próbáld meg,de fogadok hogy nem vagy terhes,nyugodj meg! 😊 Majd írd meg azért mi hogy lesz.
2016. júl. 11. 17:04
 12/16 anonim ***** válasza:
Ja és egyébként tudtommal aktus után 2 héttel tudsz tesztelni. Akkor kimutatja már. De úgyis negatív lesz😉 Előző voltam
2016. júl. 11. 17:07
 13/16 A kérdező kommentje:

Azóta sem jött meg:( Egyáltalán. :( Holnap lesz egy hete, hogy megkellett volna jönnie. Nem teszteltem azóta, mert fölösleges pènz kidobás, mert lehet ugyanúgy korai mèg. Holnap bemegyek a gyógyszertárba ès megkèrdezem őket mit mondanak tesztelhetek -e már, tudom ők sem tudják annyira, de valamilyen szinten csak tisztába vannak azzal amit eladnak ès hátha segítőkèszek lesznek. Ès holnap időpontot kèrek nőgyógyásznál, remèlem kapok jó hamar időpontot ès nem egy hónap múlva..:(

Remèlem.., hogy úgy volt ès lesz ahogy mondtad. :(

2016. júl. 11. 18:34
 14/16 anonim ***** válasza:
Előző vagyok! 😊 14 nap azaz 2 hét múlva az aktus után mutatható ki,az előtt konkrétan semmit nem érsz a teszteléssel. 😁 nem monstanra mondtam,hanem aktus után 2 hét múlva.
2016. júl. 12. 08:19
 15/16 A kérdező kommentje:
Ma megjött pontosan 1 hèt kèsès után:)
2016. júl. 12. 09:01
 16/16 anonim ***** válasza:
Na,mondtam én. Csak nagy volt a stressz😊😊
2016. júl. 12. 10:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!