Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Késett a menzeszem, és hánying...

Késett a menzeszem, és hányingerem is van, elég gyakran. Lehet, hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 8 napot késett a menzeszem, és a mennyisége is kevesebb volt, mint szokott lenni általában és nincs olyan nap, hogy ne jönne rám az a nagyon erős hányinger, főleg a délelőtti órákban, mintha csak rám dobná valaki. Lehet, hogy terhesség miatt van? Ti mit gondoltok?
2016. ápr. 11. 08:49
 1/8 A kérdező kommentje:
Ja, és meg kell említenem, hogy szeretnénk babát, eddig nem volt soha olyan, hogy késett volna, és normál esetben, mielőtt megjön, nem szokott hányingerem lenni....
2016. ápr. 11. 08:52
 2/8 anonim ***** válasza:
Csinálj egy tesztet és kiderül!
2016. ápr. 11. 09:00
 3/8 anonim ***** válasza:
Pár száz ft egy teszt, nem is értem, miért teszel fel kérdést, senki mem fogja tudni megmondani látatlanban, amiatt van-e, vagy nem.
2016. ápr. 11. 09:11
 4/8 A kérdező kommentje:
Azért nem, mert előbb kíváncsi voltam a tapasztalatokra, véleményekre. Hidd el, hogy fogok venni tesztet is... de attól még megkérdezhetem, nem? Puszi!
2016. ápr. 11. 09:18
 5/8 anonim ***** válasza:
Mert itt nyilván mindenki beléd lát... -.-
2016. ápr. 11. 10:05
 6/8 A kérdező kommentje:
Kedves válaszoló! Egy szóval nem céloztam arra, hogy bárki is belém látna, hidd el, nem vagyok hülye! Pusztán mások tapasztalataira lennék kíváncsi, arról pedig nem én tehetek, hogy te me reggel nyilván bal lábbal ébredtél, s emiatt kötekedős hangulatban vagy. Ha nem tudsz értelmesen hozzászólni, akkor megkérlek, hogy inkább görgess tovább, nem kötelező kommentelni. Megköszönném, ha megkímélnél a felesleges beszólogatásaidtól! További szép napot!
2016. ápr. 11. 10:08
 7/8 anonim ***** válasza:
Megjött a menzeszed, nem teszteltél, "csak" hányingered van. Ez egy vírusos gyomorrontás. Ezt támasztja alá a menzesz késése is... -.-
2016. ápr. 11. 11:03
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi, mindenesetre azért ellenőrzöm... :)
2016. ápr. 11. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!