Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kicsit több mint 2 hete...

Kicsit több mint 2 hete menstruáltam. Lehetek terhes? Többi lent.

Figyelt kérdés
Kb 1 hónapja minden alkalommal belém élvez a párom, mindenféle védekezés nélkül.Több mint 2 hete menstruáltam, de 1 hete nagyon fáj a mellem. és már lila erek is megjelentek rajta, és a bimbóm is nagyon érzékeny. Pár órája erős hányinger jött rám, és pár percre rá hánytam is. Van hogy szúró érzésem van az alhasamban, de ez elég ritka. Gyakran megszédülök, és van hogy semmihez nincs erőm. Még olyan dolgokhoz se mint pl. hogy megemeljek egy poharat. Szerintetek lehetek terhes? 2 hettel mensi utan.

2016. júl. 6. 23:14
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Oha. Koszonom ezt a szakértő valaszt. Hogy biztos legyek a dolgomban 20.-a kornyeken fogok tesztelni újra . Akkor mar biztos kimutatja ha terhes vagyok az elobb leírtak alapjan. Ha erdekel titeket akkor majd kiirom ide az eredmenyt:) aztan tudtok velem örülni(pozitiv ), vagy nem örülni (negativ) .
2016. júl. 9. 03:50
 12/18 anonim ***** válasza:
Nekem az első teszt negatív lett, azt 5 nap késés után csináltam. A következőt pedig rá 3 hétre ( mindig rendszertelen volt a mensim), mert akkor már tüneteim voltak. 6 hetes terhes voltam akkor. Szerintem ráèrsz tesztelni, ha kimarad már egy hete legalább.
2016. júl. 9. 06:41
 13/18 anonim ***** válasza:
Mindenképp irj hogy alakul a tesztelés eredménye, termeszetesen megy a drukk😉
2016. júl. 9. 10:07
 14/18 A kérdező kommentje:
Kicsit megkésve, de pozitív át teszteltem. Ma mar tobb mint 6 hetes a pici :) koszonom a drukkot.😊
2016. aug. 5. 01:26
 15/18 anonim ***** válasza:
Jaaj de jooo gratulálok es jo egészséget kivanok Nektek. Jo babavarast.
2016. aug. 5. 13:30
 16/18 BhJucus válasza:
Dejo,örülök neki h végül pozitív lett! :) azért vagyok itt,mert nekem most UGYANEZEK a tünetek vannak,és ugyanígy vagyok énis,hogy kicsivel több mint 2hete menstruáltam! De én még biztos hogy nem fogok tesztelni,mert tuti negatív lenne! :( csak furcsállom,mert még sose fájtak ennyire a melleim,és látszólag is eresebbek.:/ mindenesetre borzasztó boldog lennék,ha terhes lennék!! :))
2018. jún. 2. 22:09
 17/18 A kérdező kommentje:
Nehéz visszaemlékezni 2 évvel ezelőttre, viszont abban biztos vagyok hogy mensi alatt eshettem teherbe, és azért éreztem 2 hétre rá a tüneteket. Én hiába teszteltem negatívat 2x is, egyszerűen biztos voltam benne hogy terhes vagyok. Éreztem magamban. Még ha tünetek különösen nem is lettek volna, akkor is éreztem volna. Furcsa anyai ösztön miatt, vagy nem tudom hogy fogalmazzak. 😄 Azt az érzést leirni sem lehet, amikor az anya érzi magában a babáját. Nagy esélyed van egyébként , hogy terhes vagy. :) Kitartást az első hónapokhoz😁
2018. jún. 3. 19:43
 18/18 BhJucus válasza:
Köszönöm a bíztatást! :) elhiszem,hogy csodálatos érzés lehet! Énis nagyon szertném már átélni,de nem akarom görcsösen felfogni! Jelentkezek,ha van "valami,vagy valaki"!! :)
2018. jún. 7. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!